Andreea Ibacka

20
Andreea Ibacka, in lacrimi. Care au fost ultimele cuvinte pe care le-a spus prietenul sau care a decedat dupa tragedia din Colectiv!
Andreea Ibacka, in lacrimi. Care au fost ultimele cuvinte pe care le-a spus prietenul sau care a decedat dupa tragedia din Colectiv!
12 Nov 2015, 15:47
Andreea Ibaka si Cabral trec prin momente dureroase, dupa ce unul dintre cei mai prieteni ai lor a decedat in urma ranilor suferite in incendiul de la Colectiv. Andreea povestit pe blogul personal, care au fost ultimele cuvinte pe care tanarul fot...
Cabral si Andreea Ibacka, veste surprinzatoare. Vezi ce secret au divulgat! Cabral si Andreea Ibacka, veste surprinzatoare. Vezi ce secret au divulgat! stiri Andreea Ibacka »
Andreea Ibacka, sotia prezentatorului TV Cabral, a anuntat astazi ca a sosit momentul sa isi mareasca familia. Actrita a marturisit ca este pregatita sa devina mamica, de aceea a inceput sa isi faca niste analize. Andreea Ibacka a marturisit ca inain...
Andreea Ibacka vorbeste deschis despre proiectele ei profesionale si personale. Iata ce a declarat! Andreea Ibacka vorbeste deschis despre proiectele ei profesionale si personale. Iata ce a declarat! stiri Andreea Ibacka »
Andreea Ibacka in varsta de 28 de ani este incantata de aparitille sale televizate si de proiectele in care e implicata. Frumoasa blonda a asteptat timp de doi ani de zile sa revina pe micul ecran, insa asteptarea se pare ca a meritat. Incepand de lu...
Citeste despre
Ok!

Acest site foloseste Cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Mai multe detalii!

Ele.ro iti recomandax