iti recomanda x
Andreea Mantea si alesul ei, Cristi Mitrea, scene fierbinti la malul marii Andreea Mantea si alesul ei, Cristi Mitrea, scene fierbinti la malul marii
Horoscop: Cat de rau este, in functie de zodia lui Horoscop: Cat de rau este, in functie de zodia lui
RAW VEGAN: Supa crema de avocado si castravete. Delicioasa si usor de preparat! RAW VEGAN: Supa crema de avocado si castravete. Delicioasa si usor de preparat!

Corina i-a furat piesa lui Alex Velea

Corina i-a furat piesa lui Alex Velea
Piesa `A ta` a Corinei Bud a fost cea mai ceruta piesa la radio in 2012. Ceea ce nu stiai este ca piesa ar fi trebuit, initial, sa fie a lui Alex Velea.

Melodia `A ta` ce i-a adus Corinei un succes urias anul trecut, ar fi trebuit sa fie pe albumul lui Alex insa Corinei i-a placut atat de mult ca i-a `furat-o;.

Piesa mea este la toate radiourile. De fiecare data cand scot o melodie, am emotii din cauza ca nu stiu cum va fi primita de public. Am noroc, de la inceputul carierei am avut doar hituri. Lucrez cu Moga mult timp, acum colaborez cu Smiley si e grozav. Piesa `A ta` a fost facuta in engleza pentru Velea si i-am spus sa mi-o dea mie, dar in romana. El e vinovat pentru `aaa aaa`. `Pernele moi` e facuta de Smiley si Mihai Ristea, mi-a placut de cand a fost demo, a marturisit Corina pentru `Neata cu Razvan si Dani`.

Articol citit de 1335 ori