iti recomanda x
Surpriza de proportii. Iata cine sunt juratii noii emisiuni "Danseaza printre vise" Surpriza de proportii. Iata cine sunt juratii noii emisiuni "Danseaza printre vise"
Monica Davidescu incepe razboiul cu Pro TV pentru piciorul distrus la "Dansez pentru tine" Monica Davidescu incepe razboiul cu Pro TV pentru piciorul distrus la "Dansez pentru tine"
Dulcele natural pe care il cere silueta Dulcele natural pe care il cere silueta

Oana Roman: `Era copilul lui Cornel Pasat ... am facut o greseala imensa cand am facut avort.'

Oana Roman: `Era copilul lui Cornel Pasat ... am facut o greseala imensa cand am facut avort.'
Se stie ca Oana Roman a suferit mult dupa despartirea de Cornel Pasat, o despartire pentru care Oana se invinuieste si pe care o regreta si astazi.

Dupa sapte ani, Oana a dezvaluit cu lacrimi in ochi pentru Kanal D detalii despre relatia cu Cornel si drama traita atunci.

El m-a iubit mai mult decat am putut eu sa-l iubesc. Eu am fost ratiunea de a trai pentru Cornel Pasat.

Oana si Cornel au avut un copil impreuna insa Oana a decis sa nu pastreze acest copil. Extrem de emotionata, Oana a declarat ca decizia pe care a luat-o atunci de a face avort a fost o greseala imensa:

Vreau sa spun ca am facut o greseala imensa cand am facut avort. Era copilul lui Cornel Pasat. Din vina mea s-a intamplat totul, eu am fost vinovata de despartirea noastra, pentru ca nu l-am putut iubi cat m-a iubit el. Nu imi doream copilul pana nu aveam o cariera, o casa.

De la Cornel nu am mai putut sa iubesc pe nimeni. L-am iubit cu adevarat mult mai tarziu. Dupa despartire, un an nu am mai iesit din casa. Am facut chiar si terapie ...


Cornel Pasat si Oana Roman au fost impreuna opt ani si s-au despartit in urma cu sapte ani. Dupa despartire cei doi au ramas prieteni si chiar au colaborat la diverse spectacole.

Oana Roman: `Era copilul lui Cornel Pasat ... am facut o greseala imensa cand am facut avort.'
Articol citit de 3119 ori
Citeste mai multe despre
farduri colorate cercei argint copii