iti recomanda x
Gaina Lou Lou a iesit la pensie. Uite ce animal de companie si-a luat Iulia Albu! Gaina Lou Lou a iesit la pensie. Uite ce animal de companie si-a luat Iulia Albu!
Victor Slav renunta si la cariera pentru Bianca. Uite ce decizie a luat prezentatorul TV! Victor Slav renunta si la cariera pentru Bianca. Uite ce decizie a luat prezentatorul TV!
Cum s-au cuplat Paul Ipate si Jojo. Actrita dezvaluise idila inca de acum doua luni. Iata dovada! Cum s-au cuplat Paul Ipate si Jojo. Actrita dezvaluise idila inca de acum doua luni. Iata dovada!

Tori Spelling si Dean McDermott - un nou divort la orizont?

Tori Spelling si Dean McDermott - un nou divort la orizont?
Cuplul Tori Spelling - Dean McDermott a reusit sa construiasca pana acum un adevarat imperiu in jurul casniciei lor de vis: un reality show de succes, numeroase carti lansate si o linie de bijuterii, marile afaceri dezvoltate cu ajutorul popularitatii lor.

Insa gurile rele de la Hollywood spun ca toata povestea e pe cale sa se destrame in curand si ca un nou divort va intrista America.

La doar sase luni de la venirea pe lume a celui de-al patrulea copil al cuplului, surse din anturajul celor doi sustin ca certurile in public si banuielile infidelitatii vor duce curand la o despartire, Dean McDermott fiind cel care va punct casniciei.

"Dean este dependent de sex. Tori insa se teme ca va ramane din nou insarcinata si ca se va ingrasa, asa ca refuza sa intretina relatii sexuale la fel de des cum o facea inainte. In acelasi timp, ea este convinsa ca daca nu isi satisface sotul in dormitor, el isi va cauta pe altcineva. Neincrederea o transforma intr-o persoana posesiva: ii citeste mesajele de pe telefon des, ii verifica e-mailul...Totul se va intoarce impotriva ei la un moment dat"

In acelasi timp se pare ca Dean i-ar fi spus lui Tori ca este grasa si ca din cauza delasarii nu a reusit sa dea jos kilogramele acumulate in timpul celei de-a patra sarcini.

Tori Spelling si Dean McDermott - un nou divort la orizont?
Articol citit de 2349 ori
Citeste mai multe despre
tori spelling dean mcdermott divort