iti recomanda x
Teo Trandafir rupe tacerea. Adevarul despre relatia sa cu Antonio Passarelli care pune capat tuturor zvonurilor! Teo Trandafir rupe tacerea. Adevarul despre relatia sa cu Antonio Passarelli care pune capat tuturor zvonurilor!
Monica Gabor primeste o noua lovitura inainte de parastasul mamei sale. Tatal sau a ajuns de urgenta la spital! Monica Gabor primeste o noua lovitura inainte de parastasul mamei sale. Tatal sau a ajuns de urgenta la spital!
Ana aflase de o saptamana ca Velea va deveni tatic. Confirmarea sarcinii a devastat-o de durere Ana aflase de o saptamana ca Velea va deveni tatic. Confirmarea sarcinii a devastat-o de durere

Despre Bianca Dragusanu

Date personale

Porecle: Blonda lui Bote

Functia detinuta: Manechin, Fotomodel

Data si locul nasterii: 6.03.1982, Petrosani, Hunedoara

Stare civila: Necasatorita

Copii: Nu are

Nationalitate: romana

Cariera

Functii detinute: Manechin, Fotomodel

Evolutie: La varta de 16 ani a aparut la emisiunea "Din dragoste" pentru a-si recupera iubirea, un domn din Petrosani.

Prima ei aparitie notabila in ipostaze sexi a avut-o la varsta de 21 de ani cand a pozat la fata de la pagina 5 pentru ziarul Libertatea.

In sezonul de toamna in 2009 a fost cooptata pentru a o inlocui pe asistenta lui Dan Capatos, Loredana Chivu, devenind astfel cea mai dorita sexy-asistenta de pe micile ecrane.

Desi activeaza in modelling de cativa ani, s-a remarcat in presa in urma cu putin timp cand au fost publicate o serie de fotografii in care a fost surprinsa facand dragoste cu Catalin Botezatu.

A devenit repede apreciata in lumea modelling-ului si a defilat pentru designeri celebrii ca: Cavalli, Dolce & Gabbana, Armani.

In 2009 Bianca Dragusanu a acceptat oferta de a poza in numarul din decembrie al revistey Playboy, in schimbul a 10.000 de euro.

Afaceri

Afaceri, avere: Pe langa modelling, Bianca se ocupa cu afaceri imobiliare, dorindu-si sa reuseasca in acest domeniu.

Viata personala

Hobby-uri: Modelingul

Inedit: Se spune despre ea ca lucra ca dama de companie.

Alte activitati

Alte activitati: Este imaginea mai multor case de moda.