iti recomanda x
Antena 1, in mijlocul unui scandal urias. Proprietarul unei pensiuni din Vama Veche, lasat cu ochii in soare de echipa "Poftiti pe la noi"! Antena 1, in mijlocul unui scandal urias. Proprietarul unei pensiuni din Vama Veche, lasat cu ochii in soare de echipa "Poftiti pe la noi"!
Lucia Bubulac ii aduce noi reprosuri lui Catalin Crisan. Gestul solistului care a infuriat-o pe fosta sotie! Lucia Bubulac ii aduce noi reprosuri lui Catalin Crisan. Gestul solistului care a infuriat-o pe fosta sotie!
Iulia Albu, despre stilul Monicai Gabor: "Arata ca o iubita de milionar chinez" Iulia Albu, despre stilul Monicai Gabor: "Arata ca o iubita de milionar chinez"

Despre Bianca Dragusanu

Date personale

Porecle: Blonda lui Bote

Functia detinuta: Manechin, Fotomodel

Data si locul nasterii: 6.03.1982, Petrosani, Hunedoara

Stare civila: Necasatorita

Copii: Nu are

Nationalitate: romana

Cariera

Functii detinute: Manechin, Fotomodel

Evolutie: La varta de 16 ani a aparut la emisiunea "Din dragoste" pentru a-si recupera iubirea, un domn din Petrosani.

Prima ei aparitie notabila in ipostaze sexi a avut-o la varsta de 21 de ani cand a pozat la fata de la pagina 5 pentru ziarul Libertatea.

In sezonul de toamna in 2009 a fost cooptata pentru a o inlocui pe asistenta lui Dan Capatos, Loredana Chivu, devenind astfel cea mai dorita sexy-asistenta de pe micile ecrane.

Desi activeaza in modelling de cativa ani, s-a remarcat in presa in urma cu putin timp cand au fost publicate o serie de fotografii in care a fost surprinsa facand dragoste cu Catalin Botezatu.

A devenit repede apreciata in lumea modelling-ului si a defilat pentru designeri celebrii ca: Cavalli, Dolce & Gabbana, Armani.

In 2009 Bianca Dragusanu a acceptat oferta de a poza in numarul din decembrie al revistey Playboy, in schimbul a 10.000 de euro.

Afaceri

Afaceri, avere: Pe langa modelling, Bianca se ocupa cu afaceri imobiliare, dorindu-si sa reuseasca in acest domeniu.

Viata personala

Hobby-uri: Modelingul

Inedit: Se spune despre ea ca lucra ca dama de companie.

Alte activitati

Alte activitati: Este imaginea mai multor case de moda.