FOTO: Bogdan Vladau si Daciana Ciochina, moment plin de tandrete, in vazul lumii!

FOTO: Bogdan Vladau si Daciana Ciochina, moment plin de tandrete, in vazul lumii!
Bogdan Vladau si Daciana
Bogdan Vladau si Daciana Ciochina traiesc o poveste de dragoste inedita. Dupa ce a ales-o dintre toate cele care au venit sa ii cucereasca inima la show-ul "Burlacul", nimeni nu dadea prea multe sanse unei povesti reale de iubire. Si au fost multe motivele care ne-au facut sa nu credem in relatia lor, la inceput!

De exemplu, in timp ce la TV se mai difuzau inca episoade din acest sezon, Bogdan se afisa prin oras cu tot felul de domnisoare...semn ca nu si-a intalnit jumatatea la "Burlacul".

Mai mult alegera pe care a facut-o Vladau a uimit. Dintre toate fetele inscrise in concurs, Daciana s-a remarcat cel mai putin, a fost cea mai timida si mai tacuta dintre ele. In plus avea in palmares deja un divort.

Cu toate astea Bogdan a placut-o. Mai nou se pare ca blondina il va insoti pe Bogdan la nunta celui mai bun prieten, Victor Slav, moment in care Daciana isi va face si debutul in lumea mondena.

Lucrurile au inceput incet sa mearga bine intre cei doi, iar Daciana si Bogdan se comporta asemenea unor adolescenti indragostiti care nu se feresc de gesturi tandre in vazul lumii.

Frumoasa blonda nu rateaza nicio ocazie sa fie alaturi de artist si ia parte chiar si la concertele pe care le sustine, iar recent in timp ce Bogdan se afla pe scena si canta, Daciana a facut un gest la care nimeni nu se astepta.

S-a urcat langa el pe scena, la sarutat si l-a imbratisat. Momentul emotionant a fost aplaudat minute in sir de cei aflati in public, semn ca o poveste de dragoste frumoasa nu are cum sa treaca neobservata.

Publica un articol pe Ele.ro!
Citeste mai multe despre
bogdan vladau daciana
 

Articole recomandate

Bogdan Vladau merge cu Daciana la nunta Biancai cu Victor Slav
Daciana, castigatoarea de la 'Burlacul', despre Bogdan Vladau: 'Acum avem o relatie la distanta'
Bogdan Vladau se casatoreste cu Daciana?
Finala Burlacul: EA l-a cucerit pe Bogdan Vladau! (Foto)
Nunta Biancai Dragusanu cu Victor Slav: Veronica A Cara si Bogdan Vladau, confidenti, profitori sau victime colaterale?
Burlacul Bogdan Vladau, clipe de pasiune in jacuzzi FOTO