Despre Carmen Bruma

Date personale

Functia detinuta: Prezentatoare tv pentru emisiunea Ai grija de tine! de la Realitatea

Data si locul nasterii: 07.05.1977

Stare civila: Necasatorita

Nationalitate: Romana

Religie: Ortodoxa

Cele mai importante evenimente din viata ta: Succesul ei personal cu propriul exces de kilograme a transformat-o intr-o pasionata de sport si dieta echilibrata. Treptat, Carmen a simtit nevoia sa impartaseasca si altora secretele siluetei sale, prin cartile de nutritie lansate si DVD-ul cu programe sportive eficiente disponibil deja pe piata.

Cariera

Functii detinute: Autoarea cartii Slim, cum am dat jos 30 de kilograme si nu le-am mai pus inapoi si a DVD-ului 3S (Sanatoasa Supla Satula) 2004 Prezentatoare tv pentru emisiunea Kilocruciada. Prezentatoare tv pentru emisiuni ca 'Trezirea la realitate cu Adina si Carmen', '7 Arte', 'Tendinte', 'Trezirea brusca la realitate' la Realitatea 2000 Colaborator matinal la emisiunea 'Dimineti la Tine' de la Antena 1. 1999 Asistenta la 'Tele Euro Bingo Show' de la Antena 1.

Evolutie: Imaginea lui Carmen Bruma in peisajul mediatic romanesc este asociata cu miscarea si alimentatia sanatoasa. Cu greu ar putea cineva sa isi inchipuie ca nu a avut dintotdeauna forma fizica exemplara de acum. O vezi si nu iti poti imagina ca a avut 86 kg odinioara. Astazi ea a devenit imaginea faptului ca se poate sa dai jos peste 30 de kilograme si sa le lasi acolo, in neant, undeva. Si tot astazi ne dezvaluie jurnalul culinar pe o saptamana, sau modul in care ea reuseste sa aiba o silueta de multe dintre noi visata.

Viata personala

Viata personala: Carmen Bruma are o relatie din anul 2000 cu Mircea Badea realizatorul emisiunii In gura presei, de la Antena 3. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul lui Mihai Mitoseru si au recunoscut ca formeaza un cuplu abia dupa 8 ani, cand s-au afisat pe plaja tinandu-se de mana. Ambii pasionati de sport, au fost in anul 2009 promotorii Miscarii contra statului.

Hobby-uri: Scrie carti si scoate DVD-uri despre nutritie, slabire si sport.