iti recomanda x
Carmen Bruma, cea mai sexy aparitie dupa nastere. A iesit la alergat cu o bustiera minuscula! Carmen Bruma, cea mai sexy aparitie dupa nastere. A iesit la alergat cu o bustiera minuscula!
Prima reactie oficiala a Pro TV-ului despre plecarea lui Victor Slav. Uite ce se intampla cu Busu si ce schimbari vor mai avea loc Prima reactie oficiala a Pro TV-ului despre plecarea lui Victor Slav. Uite ce se intampla cu Busu si ce schimbari vor mai avea loc
Ciro Castellano arunca noi sageti otravitoare catre Antonia. Uite cum are de gand sa ii dea vestea Mayei ca va avea un fratior sau surioara Ciro Castellano arunca noi sageti otravitoare catre Antonia. Uite cum are de gand sa ii dea vestea Mayei ca va avea un fratior sau surioara

Un nou trend: torturi de nunta pictate manual

Un nou trend: torturi de nunta pictate manual
Torturile de nunta cu flori, volanase sau panglici lasa loc torturilor pictate manual. Creatiile extravagante din martipan sau pasta fondanta sunt perfecte pentru a fi pictate.

Torturile pictate manual reprezinta un nou mod prin care mirii isi pot arata creativitatea si personalitatea. Cerul este limita atunci cand vine vorba de modelul pictat pe tort, iar rezultatul va aduce cumva a tablou sau a tatuaj.


Daca te-ai convins ca tortul pictat este o solutie inedita, iata cateva idei aici!
Articol citit de 1766 ori