Noua gama Cif spray: curatenie de zi cu zi mai eficienta

Noua gama Cif spray: curatenie de zi cu zi mai eficienta
Femeile moderne, care se impart zilnic intre familie si serviciu, ocupate si meticuloase, dar dornice sa aiba in permanenta o casa curata si stralucitoare, au acum solutia ideala pentru o curatenie la indemana: noua gama Cif spray

Noua gama Cif spray, destinata utilizarii de zi cu zi, imbina eficienta cu rapiditatea, oferind solutia ideala pentru indepartarea petelor "usoare".

Cif Bathroom, spray pentru baie: indeparteaza depunerile de sapun dupa dusul celor mici, petele de pe chiuveta dupa ce te-ai spalat pe dinti sau picatura de fond de ten cazuta pe polita oglinzii din baie dupa ce te-ai machiat dimineata.

Cif Kitchen & Degraser, spray pentru bucatarie: pe baza de bicarbonat, cu ajutorul caruia se pot curata rapid urmele de grasime, mancare, cafea sau ceai, te ajuta sa pastrezi curate blatul dupa micul dejun, chiuveta dupa ce ai spalat vasele sau aragazul dupa ce tocmai ti-ai facut o omleta.

Cif Windows and Shine, spray pentru geamuri si suprafete lucioase: indeparteaza urmele de manute pe care cei mici le-au lasat pe masa de cafea din sufragerie, curata ecranul televizorului de praf si pete si iti lasa ferestrele curate si stralucitoare.

Publica un articol pe Ele.ro!
 
 

Cif are o gama super buna si impreuna cu Domestos formeaza o echipa imbatabila.Bafta !

 

cum procedam pentru a intra in concurs?

 

oua gama Cif spray, destinata utilizarii de zi cu zi, imbina eficienta cu rapiditatea, oferind solutia ideala pentru indepartarea petelor a€žusoarea€.

 

Cif

Sunt foarte bune produsele si le folosesc de ani buni.
Vreau sa stiu daca e concurs.

 

Cif

Produsele sunt foarte buna. Nu am folosit inca Cif Bathdroom.As dori sa il incerc

 

CIF ALEG DE FIECARE DATA CAND E VORBA DE CURATENIE, IMI SATISFACE ORICE EXIGENTA.

 

Concurs - Noua gama Cif spray: curatenie de zi cu zi mai eficienta

Folosesc si voi folosi in continuare produsele CIF. Sunt multumita de aceste produse si imi doresc sa incerc si noua gama Cif.

 

CIF

Eu folosesc Cif de mult timp si sunt foarte multumita . CAnd este vorba de curatenie Cif este la indemana noastra , curata , improspateaza ... face ca totul sa straluceasca si noi sa ne simtim cat mai bine .

 

concurs cif

Folosesc produsele Cif de cand au aparut pe piata si sunt foarte multumita de ele! Acum ca a aparut noua gama Cif,le voi folosi cu incredere si pe acestea

 

cele mai bune produse de curatat sunt cele de la Cif

 

concurs

Cif - prietenul meu cel mai bun!

 

Produsele Cif sunt foarte bune.

 

Cif este foarte eficient.

 

instructiv articolul

E bine ca acopera toata gama de curatenie asfel nu-ti faci griji ca ai uitat ceva instructiv articolul !

 

Da e bine sa stii ce e eficient ca sa nu pierzi toata ziua facand curatenie .

 
Prima   1   2   3   4   5   Ultima