Skip to article

Vechi si noi despre par

Vechi si noi despre par
Printre ultimele tendinte a reaparut parul strans sau ridicat in binecunoscuta "coada de cal" coafura care a facut-o celebra Brigitte Bardot.

E bine sa stiti ca parul cu cat e mai puternic tensionat cu atat e mai "chinuit" si nu va intarzia sa dea semne de stres si va incepe sa cada in cantitate mai mare.

E drept ca au aparut coafuri variate, cu multe codite in stil afro sau din cozi mari, impletite cu fantezie, ducandu-ne cu mintea spre Craiesele Zapezii rusesti.

Sunt tipul coafuri care se realizeaza usor si daca nu esti profesionist, pentru ca rezultatul nu trebuie sa fie neaparat impecabil, iar o impletire ii reuseste, cred, oricui. Sau sa prindem parul ravasit in diferite accesorii cu cat mai deosebite este cu atat mai simplu de a realiza o combinatie interesanta si usoara.

Singurul lucru care ne-ar mai chinui putin, dar noroc ca nu mai este "la moda", ar fi sa si tapam parul respectiv. Dar la ora actuala exista alte produse de styling, gen spume, care pot da volum fara a mai rupe firele de par in mod repetat, cum se intampla la orice tapaj.

Macar la 2-3 zile, lasati-l liber

Vechi si noi despre par
Nu spun ca nu e un mod bun de a ne aranja repede si modern, dar sa nu abuzam de strangerea parului in diferite moduri si mai ales, coada de cal intotdeauna. Cel mai bine alternati sau cumparati-va mai multe accesorii de par si prindeti in mai multe moduri, iar macar la 2-3 zile, lasati-l liber.

Un par proaspat tuns si curat se aranjeaza bine sigur, la nevoie apelati la produse de styling de tipul cerei pesau gelului pentru parul scurt sau mediu sau doar pe varfuri la cel lung si lasati-l liber.

Iar in rest, daca doriti neaparat sa fiti si "in trend" dar sa fie si usor de intretinut puteti sa apelati la un mod de a strange tot parul intr-un coc stil spaniol, la spate sau intr-o coada simpla sau impletita. Desi pare banal, codita sau cocul cochet nu se demodeaza niciodata. Ca si tunsorile simple, geometrice, care pun trasaturile fetei in evidenta.

Acest site foloseste Cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Mai multe detalii despre Cookies!