Skip to article

Dieta de primavara. Slabesti 7 kilograme in doar doua saptamani

Dieta de primavara. Slabesti 7 kilograme in doar doua saptamani
Putin, foarte putin timp ne mai desparte pana la sosirea primaverii. Cat de curand, vom lepada hainele groase de iarna si vom trece la cele usoare, lejere. Este momentul care le inspaimanta pe cele mai multe dintre femei, intrucat tinutele primavaratice scot la iveala kilogramele in plus depuse peste iarna.

Solutia este o dieta rapida, in urma careia sa revii la formele de dinainte de sosirea sezonului rece. Iti propunem, asadar, o dieta de primavara. Avantajul ei este ca singurul lucru pe care trebuie sa il schimbi in regimul zilnic este micul dejun. Practic, principiile dietei doar la aceasta masa fac referire, astfel ca va fi extrem de simplu de tinut. In 15 zile, vei da jos nu mai putin de 7 kilograme, vor disparea colaceii de pe abdomen si grasimea de pe solduri, astfel ca vei reusi sa incapi din nou, cu succes, in hainele pe care credeai ca le vei face cadou fiindca iti erau deja mici.

Alimentele care se consuma la micul dejun accelereaza ritmul arderilor si metabolismul. Evita la restul meselor mancarurile grase si carbohidratii in exces. De asemenea, renunta la sucurile acidulate. Iata ce ar trebui sa mananci la micul dejun in cele 15 zile de dieta:

Ziua 1:

- o jumatate de banana
- 120 g de fructe de padure
- un smoothie facut din 120 de mililitri de lapte si pudra proteica de orez.

Ziua 2:

- 1 iaurt grecesc
- 50 g de masline
- 130 g de orez brun.

Ziua 3:

- o salata de fructe dintr-o jumatate de banana, un mar, o portocala, dar si avocado si nuci.

Ziua 4:

- 250 g de broccoli fiert, amestecat cu o lingura de ulei de masline extravirgin.

Ziua 5:

- un ou fiert
- o felie de branza
- o felie de paine integrala.

Ziua 6:

- o mancare de ciuperci preparata fara ulei si condimentata dupa gust.

Ziua 7:

- o supa de pui fara grasime.

Ziua 8:

- 250 g de cirese
- o felie de branza degresata.

Ziua 9:

- o salata de ridichi
- cu un ou fiert
- o felie de paine integrala.

Ziua 10:

- 200 g de mancare de fasole verde (inabusita).

Ziua 11:

- 120 g de ton in suc propriu (nu in ulei) cu doua felii de paine integrala prajita, patrunjel si ardei iute.

Ziua 12:

- doua felii de paine integrala prajita pe care sa intinzi cate o lingura de branza de vaca degresata, iar peste sa presari seminte de in.

Ziua 13:

- doua linguri de unt de soia si cateva felii de banana, amestecate si intinse pe doua felii de paine integrala prajita.

Ziua 14:

- un baton din fulgi de ovaz
- un mar
- un pahar cu lapte rece, degresat.

Ziua 15:

- o felie de pepene galben
- un ceai verde, neindulcit.

Citeste despre

Acest site foloseste Cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Mai multe detalii despre Cookies!