Gabriela Cristea, complet goala pe plaja! FOTO 18+

Gabriela Cristea, complet goala pe plaja! FOTO 18+
Gabriela Cristea
Gabriela Cristea a trecut prin multe schimbari de-a lungul timpului iar greutatea ei a variat destul de mult, insa frumusetea a ramas aceeasi. In anul 2000, vedeta de televiziune se simtea foarte sexy in pielea ei (si nu fara motiv), iar pictorialul realizat pentru Playboy o demonstreaza.

Fotografiile au fost facute la malul marii, iar Gabriela pare foarte sigura pe ea si relaxata. Pictorialul a fost considerat de cei de la Playboy ca fiind "dintre cele mai curajoase, dezinhibate si... excitante".

Gabriela, care a practicat si balet in copilatie, de la varsta de 10 ani, a aratat o elasticitate iesita din comun la una dintre fotografii, executand un salt ce lasa sa se vada aproape tot.

Poti vedea mai multe fotografii aici.

Publica un articol pe Ele.ro!
 

Articole recomandate

Gabriela Cristea, insotita de un italian la botezul Dianei Bisinicu! Iata despre cine este vorba!
Gabriela Cristea 'divorteaza' si in fata lui Dumnezeu: 'Fac slujba de dezlegare a cununiei, verigheta o arunc in cutia milei'
Dieta Gabrielei Cristea: a slabit 16 kilograme cu o alimentatie sanatoasa
Matusa Gabrielei Cristea face dezvaluiri: 'Tatal ei a incuiat-o in camera si a tras-o de par! Mama iubitului ei a vrut s-o omoare'
Gabriela Cristea l-a uitat pe Marcel Toader: vine la botezul finutei insotita de un barbat celebru!
Gabriela Cristea, la un pas de depresie
 

Superba

Hai fetelor nu fiti rele....avea numai 18 ani,asa ca la varsta aia tutunor ne-a placut.....teribilismul,in general el apare cand...adolescenții nu primesc suficientă atenție sau ințelegere din partea părinților....parerea mea .....arata bine si atunci .....despre ce vorbim aici!!!!!!!!!!!!!!!!