iti recomanda x
Mihai Petre, prima reactie dupa ce a fost acuzat ca ar avea o idila cu fosta sa antrenoare! Mihai Petre, prima reactie dupa ce a fost acuzat ca ar avea o idila cu fosta sa antrenoare!
Sotia lui Robert Turcescu, primele dezvaluiri din intimitate. Dragostea pluteste in aer! Sotia lui Robert Turcescu, primele dezvaluiri din intimitate. Dragostea pluteste in aer!
Sotul Oanei Roman traieste ca un zilier in Anglia. Marturisiri-soc! Sotul Oanei Roman traieste ca un zilier in Anglia. Marturisiri-soc!

Parintii Iuliei Vantur sunt de acord cu relatia cu indianul Salman Khan

Parintii Iuliei Vantur sunt de acord cu relatia cu indianul Salman Khan
Iulia Vantur si Salman Khan
Parintii Iuliei Vantur sunt de acord cu relatia dintre fiica lor si indianul Salman Khan.

Desi Iulia a dorit sa pastreze relatia cat mai discreta si sa nu le spuna nimic parintilor, cel putin la inceput, acestia au aflat din presa despre povestea de dragoste pe care fiica lor o traieste alaturi de actorul indian. Se pare ca vedeta Pro Tv le-a marturisit, pana la urma, ca are o relatie cu Salman Khan, iar reactiile familiei au fost pozitive.

"Il considera un barbat aratos si frumusel pentru fiica lor. Iulia nu le-a spus chiar de la inceput care este motivul pentru care merge atat de des in India, insa atunci cand a vazut ca lucrurile devin serioase si ca povestea apare si in presa, le-a spus totul", a declarat o sursa apropiata pentru Click.
Articol citit de 1121 ori

Articole recomandate

Prima fotografie cu Iulia Vantur si Salman Khan, impreuna!
Salman Khan o vrea pe Iulia Vantur casnica
Tatal lui Salman Khan face dezvaluiri despre relatia fiului cu Iulia Vantur
Iulia Vantur arata ca o femeie usoara de pe vremuri! Transformarea e incredibila!
La ce salariu a renuntat Iulia Vantur pentru vacanta alaturi de Salman Khan?
Iulia Vantur se iubeste cu un star bollywoodian