iti recomanda x
Culorile neon, cum le porti si cum le asortezi pentru un look sexy. Atrage toate privirile! Culorile neon, cum le porti si cum le asortezi pentru un look sexy. Atrage toate privirile!
Adrian Mutu, prima declaratie oficiala despre noua relatie cu fotomodelul Calina Adrian Mutu, prima declaratie oficiala despre noua relatie cu fotomodelul Calina
5 trucuri de care sa te folosesti daca vrei ca familia lui sa te adore. Cucereste-i toate rudele! 5 trucuri de care sa te folosesti daca vrei ca familia lui sa te adore. Cucereste-i toate rudele!

Parintii Iuliei Vantur sunt de acord cu relatia cu indianul Salman Khan

Parintii Iuliei Vantur sunt de acord cu relatia cu indianul Salman Khan
Iulia Vantur si Salman Khan
Parintii Iuliei Vantur sunt de acord cu relatia dintre fiica lor si indianul Salman Khan.

Desi Iulia a dorit sa pastreze relatia cat mai discreta si sa nu le spuna nimic parintilor, cel putin la inceput, acestia au aflat din presa despre povestea de dragoste pe care fiica lor o traieste alaturi de actorul indian. Se pare ca vedeta Pro Tv le-a marturisit, pana la urma, ca are o relatie cu Salman Khan, iar reactiile familiei au fost pozitive.

"Il considera un barbat aratos si frumusel pentru fiica lor. Iulia nu le-a spus chiar de la inceput care este motivul pentru care merge atat de des in India, insa atunci cand a vazut ca lucrurile devin serioase si ca povestea apare si in presa, le-a spus totul", a declarat o sursa apropiata pentru Click.
Articol citit de 1051 ori

Articole recomandate

Prima fotografie cu Iulia Vantur si Salman Khan, impreuna!
Salman Khan o vrea pe Iulia Vantur casnica
Tatal lui Salman Khan face dezvaluiri despre relatia fiului cu Iulia Vantur
Iulia Vantur arata ca o femeie usoara de pe vremuri! Transformarea e incredibila!
La ce salariu a renuntat Iulia Vantur pentru vacanta alaturi de Salman Khan?
Iulia Vantur se iubeste cu un star bollywoodian