Despre Madalin Ionescu

Date personale

Functia detinuta: Prezentator tv

Data si locul nasterii: 23.10.1970, Arges

Stare civila: Casatorit

Copii: Stefania, 1998, Filip

Nationalitate: Romana

Religie: Ortodoxa

Cele mai importante evenimente din viata ta: Madalin Ionescu a inceput sa lucreze ca cercetator la Arhivele Nationale ale Romaniei dupa ce a terminat facultatea de Istorie, in 1995.

In 2008 a ajuns la Antena 1, unde a realizat emisiunea 'Acces direct'.

Din octombrie 2012 prezinta alaturi de Andreea Mantea, emisiunea WOWbiz de la Kanal D.

Cariera

Evolutie: Madalin Ionescu a inceput sa lucreze ca cercetator la Arhivele Nationale ale Romaniei dupa ce a terminat facultatea de Istorie, in 1995.

In 2001 s-a angajat la Radio Total. A fost si redactor-prezentator de stiri la postul te televiziune Realitatea tv, realizator si producator al emisiunii 'Adevarul din spatele adevarului', a fost de asemenea realizatorul emisiunilor 'Partide politice' si 'Transant'.

In 2003 a inceput colaborarea cu National tv cu 'Miezul problemei'. A fost nominalizat la categoria 'Cel mai bun talk-show tv al anului 2002' din cadrul galei Clubului Roman de Presa cu emisiunea 'Adevarul din spatele adevarului'.

In 2008, pe 7 august a ajuns la Antena 1, unde a realizat emisiunea 'Acces direct'. Initial i s-a spus ca va realiza, ca si la National tv un talk-show pe teme actuale, dar producatorii au decis sa realizeze o emisiune tabloid. In vara acestui an, a fost inlocuit cu Simona Gherghe, din cauza scandalurilor din ultimele luni din presa.

Din octombrie 2012 prezinta alaturi de Andreea Mantea, emisiunea WOWbiz de la Kanal D.

Viata personala

Viata personala: Madalin Ionescu este casatorit cu Cristina Siscanu din iunie 2011. Madalin a mai fost casatorit timp de 13 ani cu Mihaela cu care are doi copii, Stefania si Filip.