iti recomanda x
Simona Patruleasa este insarcinata. Prima declaratie a vedetei dupa ce a aflat ca va deveni din nou mamica Simona Patruleasa este insarcinata. Prima declaratie a vedetei dupa ce a aflat ca va deveni din nou mamica
Nicoleta Luciu, aparitie socanta in costum de baie. Vedeta s-a ingrasat si are celulita! Nicoleta Luciu, aparitie socanta in costum de baie. Vedeta s-a ingrasat si are celulita!
Ce mesaj a postat sotia lui Adrian Mutu pe Facebook inainte sa apara fotografiile compromitatoare cu fotbalistul Ce mesaj a postat sotia lui Adrian Mutu pe Facebook inainte sa apara fotografiile compromitatoare cu fotbalistul

Ochii umflati: cauze si solutii

Ochii umflati: cauze si solutii
Ochii umflati de somn, dimineata, nu sunt o priveliste prea placuta. Sunt multe cauze care stau la baza umflarii ochilor.

Cauzele umflarii ochilor

Retentia apei. Consumarea alcoolului si dieta bogata in sodium poate cauza retentia apei.

Iritatii si alergii

Produsele de ingrijire a fetei pot cauza reactii alergice care declanseaza inflamarea, mai ales daca contin potentiale ingrediente iritante. Nedemachierea, iritatiile de la lentilele de contact, frecventa expunere la fumul de tigara, aerul conditionat si poluarea duc la umflarea ochilor.

Noptile albe si stresul

Lipsa suficienta a somnului si stresul pot fi cauza inflamarii ochilor.

Scapa de ochii pufosi

Afla produsele care-ti cauzeaza iritatii.Ochii umflati: cauze si solutiiFoloseste o crema usoara pentru conturul ochilor. Pune crema in frigider pentru rezultate mai bune.

Dormi bine si suficient. Dormi cu capul usor ridicat pentru a reduce retentia apei.

Demachiaza-te in fiecare seara.

Lentilele de contact pot cauza iritatii si pot umfla ochii. Nu purta lentilele mai mult decat este recomandat. Spala si clateste lentilele cu solutii speciale.

Aplica pe ochi comprese reci sau pliculete de ceai.
Articol citit de 14648 ori