iti recomanda x
Ruxandra Ion si-a facut televiziune. Oana Zavoranu are din nou job? Ruxandra Ion si-a facut televiziune. Oana Zavoranu are din nou job?
Noua prezentatoare a "Cronicii", amanta lui Serban Huidu? Uite ce spune realizatorul TV despre aceasta acuzatie! Noua prezentatoare a "Cronicii", amanta lui Serban Huidu? Uite ce spune realizatorul TV despre aceasta acuzatie!
Mama Oanei Zavoranu a slabit 25 de kilograme in sase luni. A renuntat la un singur ingredient! Mama Oanei Zavoranu a slabit 25 de kilograme in sase luni. A renuntat la un singur ingredient!

Cand se face primul consult medical atunci cand esti insarcinata

Cand se face primul consult medical atunci cand esti insarcinata
Sarcina
Primul consult medical este - cel mai probabil - programat dupa ce ai facut un test de sarcina pentru acasa sau dupa ce ai primit confirmarea faptului ca vei avea un bebelus.

In cadrul acestei consultatii, medicul va investiga istoricul tau medical, iti va face analize de sange si de urina, un examen ginecologic si pelvin complet si, cel mai probabil, vei avea parte de prima ecografie din timpul sarcinii.

Primul consult medical cand esti insarcinata are loc de regula intre 6 si 10 saptamani. Este posibil sa ai foarte multe emotii si sa fii chiar usor nelinistita, dar in acelasi timp nerabdatoare sa afli cat mai multe despre sarcina ta.

Ce trebuie sa faci?

Poti sa mergi la medicul de familie, iar acesta iti va face o trimitere catre un ginecolog care sa iti faca primele investigatii si, eventual, sa iti monitorizeze sarcina.

Citeste in continuare pe copilul.ro!
Articol citit de 608 ori

Articole recomandate

Burticile celebre de altadata: cum aratau vedetele cand erau insarcinate
Ghid de sanatate orala pentru femeile insarcinate
Sarcini paranormale: 4 povesti bizare ale femeilor insarcinate
Cum s-au imbracat cand au fost insarcinate printelese si reginele lumii
Premiera mondiala: o femeie a ramas insarcinata dupa un transplant de uter
Menstruatia peste sarcina: poti fi insarcinata daca iti vine ciclul?