iti recomanda x
Surpriza de proportii. Iata cine sunt juratii noii emisiuni "Danseaza printre vise" Surpriza de proportii. Iata cine sunt juratii noii emisiuni "Danseaza printre vise"
Monica Davidescu incepe razboiul cu Pro TV pentru piciorul distrus la "Dansez pentru tine" Monica Davidescu incepe razboiul cu Pro TV pentru piciorul distrus la "Dansez pentru tine"
Dulcele natural pe care il cere silueta Dulcele natural pe care il cere silueta

Despre Marcel Toader

Date personale

Functia detinuta: Om de afaceri

Data si locul nasterii: 4.01.1963, Oltenita

Stare civila: Casatorit

Copii: Maximilian

Nationalitate: Romana

Religie: Ortodoxa

Cele mai importante evenimente din viata ta: A fost sportiv de performanta si a jucat rugby pentru echipa nationala a Romaniei. In septembrie 2008 Marcel Toader s-a casatorit civil si religios, in secret, la Paris cu Gabriela Cristea. A avut mai multe afaceri printre care un restaurant, o firma de constructii piscine si un club exclusivist.

Cariera

Distinctii: Marcel Toader a fost sportiv de performanta si a jucat rugby pentru echipa nationala a Romaniei. Sportiv in cadrul sectiei de RUGBY in sezoanele competitionale 1983/84-1986/87. Pe plan international Marcel Toader a fost medaliat cu bronz(1985/87) la Campionatul International European FIRA ; clasat, de asemenea, pe locul 4 la editia din 1984/85 a acestei competitii. Pe plan intern Marcel Toader a obtinut titluri de campion national (1983/84, 1984/85, 1986/87) ; component al echipei clasate pe locul 2 (1985/86) la Campionatul National.

Afaceri

Afaceri, avere: Initial Marcel Toader si-a incercat norocul in afaceri cu un restaurant. A infiintat firma Bleu Ciel, al carei principal domeniu de activitate era constructia de piscine.

Viata personala

Viata personala: A fost casatorit cu o frantuzoaica.

Dupa aceasta relatie, s-a casatorit cu jucatoare de tenis Catalina Cristea.

In 2005, a avut o relatie cu cantareata Anamaria Ferentz. Anamaria Ferent l-a acuzat public, in nenumarate randuri, ca si-a facut reclama pe spatele ei. Cei doi au fost casatoriti pentru o scurta perioada de timp.

In 2006 Marcel s-a casatorit cu Diana Ghenu, fiica primarului comunei Berceni.  

In septembrie 2008 Marcel Toader s-a casatorit civil si religios, in secret, la Paris cu Gabriela Cristea. Cei doi s-au despartit in aprilie 2013, se pare din cauza infidelitatii lui Marcel.