Despre Marcel Toader

Date personale

Functia detinuta: Om de afaceri

Data si locul nasterii: 4.01.1963, Oltenita

Stare civila: Casatorit

Copii: Maximilian

Nationalitate: Romana

Religie: Ortodoxa

Cele mai importante evenimente din viata ta: A fost sportiv de performanta si a jucat rugby pentru echipa nationala a Romaniei. In septembrie 2008 Marcel Toader s-a casatorit civil si religios, in secret, la Paris cu Gabriela Cristea. A avut mai multe afaceri printre care un restaurant, o firma de constructii piscine si un club exclusivist.

Cariera

Distinctii: Marcel Toader a fost sportiv de performanta si a jucat rugby pentru echipa nationala a Romaniei. Sportiv in cadrul sectiei de RUGBY in sezoanele competitionale 1983/84-1986/87. Pe plan international Marcel Toader a fost medaliat cu bronz(1985/87) la Campionatul International European FIRA ; clasat, de asemenea, pe locul 4 la editia din 1984/85 a acestei competitii. Pe plan intern Marcel Toader a obtinut titluri de campion national (1983/84, 1984/85, 1986/87) ; component al echipei clasate pe locul 2 (1985/86) la Campionatul National.

Afaceri

Afaceri, avere: Initial Marcel Toader si-a incercat norocul in afaceri cu un restaurant. A infiintat firma Bleu Ciel, al carei principal domeniu de activitate era constructia de piscine.

Viata personala

Viata personala: A fost casatorit cu o frantuzoaica.

Dupa aceasta relatie, s-a casatorit cu jucatoare de tenis Catalina Cristea.

In 2005, a avut o relatie cu cantareata Anamaria Ferentz. Anamaria Ferent l-a acuzat public, in nenumarate randuri, ca si-a facut reclama pe spatele ei. Cei doi au fost casatoriti pentru o scurta perioada de timp.

In 2006 Marcel s-a casatorit cu Diana Ghenu, fiica primarului comunei Berceni.  

In septembrie 2008 Marcel Toader s-a casatorit civil si religios, in secret, la Paris cu Gabriela Cristea. Cei doi s-au despartit in aprilie 2013, se pare din cauza infidelitatii lui Marcel.