iti recomanda x
Raluca Pastrama, aparitie spectaculoasa la nunta lui Connect-R. Uite cat de bine arata sotia lui Pepe! Raluca Pastrama, aparitie spectaculoasa la nunta lui Connect-R. Uite cat de bine arata sotia lui Pepe!
Primele poze cu Misha in rochie de mireasa! Uite cat de frumoasa e sotia lui Connect-R! Primele poze cu Misha in rochie de mireasa! Uite cat de frumoasa e sotia lui Connect-R!
Primele imagini cu Connect-R in costum de ginere! Mai sunt doar cateva momente pana la ceremonia religioasa! Primele imagini cu Connect-R in costum de ginere! Mai sunt doar cateva momente pana la ceremonia religioasa!

Te invitam sa fii primul care furnizeaza informatii pentru pagina personala de pe Ele.ro pentru Maria Basescu, completand acest formular.

Formularul completat va fi remis redactiei Ele.ro iar, dupa o verificare prealabila, datele furnizate vor fi postate in pagina personala.

Informatii suplimentare despre completarea si administrarea paginii personale puteti solicita la adresa de e-mail personalitati@Ele.ro.

Va multumim pentru colaborare si asteptam sugestiile si observatiile dvs.