iti recomanda x
Teo Trandafir rupe tacerea. Adevarul despre relatia sa cu Antonio Passarelli care pune capat tuturor zvonurilor! Teo Trandafir rupe tacerea. Adevarul despre relatia sa cu Antonio Passarelli care pune capat tuturor zvonurilor!
Monica Gabor primeste o noua lovitura inainte de parastasul mamei sale. Tatal sau a ajuns de urgenta la spital! Monica Gabor primeste o noua lovitura inainte de parastasul mamei sale. Tatal sau a ajuns de urgenta la spital!
Ana aflase de o saptamana ca Velea va deveni tatic. Confirmarea sarcinii a devastat-o de durere Ana aflase de o saptamana ca Velea va deveni tatic. Confirmarea sarcinii a devastat-o de durere

Te invitam sa fii primul care furnizeaza informatii pentru pagina personala de pe Ele.ro pentru Maria Carneci, completand acest formular.

Formularul completat va fi remis redactiei Ele.ro iar, dupa o verificare prealabila, datele furnizate vor fi postate in pagina personala.

Informatii suplimentare despre completarea si administrarea paginii personale puteti solicita la adresa de e-mail personalitati@Ele.ro.

Va multumim pentru colaborare si asteptam sugestiile si observatiile dvs.