Adelina, despre noua iubita a lui Varciu. Crezi ca e geloasa?

Adelina, despre noua iubita a lui Varciu. Crezi ca e geloasa?
Adelina Pestritu
Adelina Pestritu si Liviu Varciu au fost prezenti la aniversarea Oanei Roman. Desi nu si-au vorbit deloc, Liviu a asteptat ca fosta lui sotie sa plece, pentru a-si aduce iubita.

Adelina si Liviu nu mai sunt impreuna si nu mai au nimic de-a face unul cu celalalt. Cu toate astea, fiind persoane publice amandoi, sunt nevoiti adesea sa dea ochii unul cu celalalt la tot felul de evenimente mondene. Asa a fost si la aniversarea Oanei Roman unde stat la mese separate si nu si-au vorbit deloc. Liviu a facut, insa, un gest surprinzator: el a asteptat ca Adelina sa plece, pentru a se afisa in compania unei alte brunete.

Invitata intr-o emisiune Tv, Adelina a vorbit despre gestul lui Liviu. Ea a sustinut ca intre ei nu mai exista niciun sentiment de dragoste si ca nu vor mai fi niciodata impreuna, astfel ca Liviu nu trebuie sa se fereasca de ea, se poate afisa cu orice domnisoara, oricad doreste.

"Nu inteleg de ce a asteptat Liviu sa plec eu pentru a aduce o fata. Nu inteleg strategia asta, insa ii sugerez sa apara si la alte evenimente insotit, pentru ca pe mine nu ma deranjeaza. Noi nu mai suntem impreuna si nu vom mai fi" a spus Adelina la Antena 2.

Publica un articol pe Ele.ro!
 

Articole recomandate

Liviu Varciu si Adelina Pestritu, prima intalnire dupa despartire. Au iesit scantei?
Adelina Pestritu, despre barbatul care o va duce la altar
Adelina Pestritu si-a schimbat look-ul. Cum iti place de ea asa?
Adelina, sotia fotbalistului Cristi Chivu, se lanseaza in afaceri online
Adelina Pestritu s-a schimbat in urma vizitelor la psiholog
Adelina Pestritu e frumoasa si fara machiaj. Iata dovada