iti recomanda x
Carmen Bruma, primul pictorial cu fiul sau. Uite cum arata micutul Vlad! Carmen Bruma, primul pictorial cu fiul sau. Uite cum arata micutul Vlad!
Horia Brenciu, cea mai emotionanta declaratie de dragoste pentru familia sa. Iata care este cel mai mare regret al artistului! Horia Brenciu, cea mai emotionanta declaratie de dragoste pentru familia sa. Iata care este cel mai mare regret al artistului!
Gabriela Cristea a inceput sa ia proportii din nou. Uite cat de mult s-a ingrasat vedeta in vacanta! Gabriela Cristea a inceput sa ia proportii din nou. Uite cat de mult s-a ingrasat vedeta in vacanta!

Ce reactie a avut Consuelo, dupa ce au aparut zvonurile ca divorteaza de Adrian Mutu

Ce reactie a avut Consuelo, dupa ce au aparut zvonurile ca divorteaza de Adrian Mutu
Consuelo Mutu a avut o prima reactie, dupa ce in presa au aparut zvonuri ca ea si Adrian Mutu au divortat.

Sotia atacantului de la Petrolul a postat pe pagina ei de Facebook un mesaj destul de sugestiv, daca ne gandim la situatia din familia Mutu, despre care se tot vorbeste de cateva zile.

"Think like a queen , a queen is not afraid to fail. Failure is another steppingstone to greatness, growth, renewal, transformation... Happy Weekend to All" (Gandeste ca o regina. O regina nu se teme sa aiba esecuri. Un esec e un pas spre maretie, schimbare, transformare. Un weekend fericit)", a scris bruneta pe pagina sa.

Adrian si Consuelo nu s-au mai vazut de la Craciun. Desi ar fi trebuit sa isi insoteasca sotul in Romania, Consuelo se afla in Republica Dominicana, impreuna cu cele doua fetite si din cate se pare nu are de gand sa se mute aici.

Intre timp, lui Mutu ii tine companie o tanara, consiler la Senat, despre care se spune ca este o faimoasa devoratoare de barbati cu bani.

Adrian Mutu nu a dorit sa comenteze pana acum nimic legat de zvonurile care circula.
Articol citit de 2132 ori

Articole recomandate

Adrian Mutu, cadouri scumpe pentru presupusa amanta
Adrian Mutu isi face de cap cu o devoratoare de barbati celebri?
Ce spune Adrian Mutu despre divortul de Consuelo
Adrian Mutu divorteaza de Consuelo?
Declaratia uluitoare a lui Adrian Mutu, dupa petrecerea aniversara a Biancai Dragusanu
Bianca, curtata de Adrian Mutu? Ce s-a intamplat la petrecerea aniversara a fostei doamne Slav