iti recomanda x
Teo Trandafir rupe tacerea. Adevarul despre relatia sa cu Antonio Passarelli care pune capat tuturor zvonurilor! Teo Trandafir rupe tacerea. Adevarul despre relatia sa cu Antonio Passarelli care pune capat tuturor zvonurilor!
Monica Gabor primeste o noua lovitura inainte de parastasul mamei sale. Tatal sau a ajuns de urgenta la spital! Monica Gabor primeste o noua lovitura inainte de parastasul mamei sale. Tatal sau a ajuns de urgenta la spital!
Ana aflase de o saptamana ca Velea va deveni tatic. Confirmarea sarcinii a devastat-o de durere Ana aflase de o saptamana ca Velea va deveni tatic. Confirmarea sarcinii a devastat-o de durere

Ce reactie a avut Consuelo, dupa ce au aparut zvonurile ca divorteaza de Adrian Mutu

Ce reactie a avut Consuelo, dupa ce au aparut zvonurile ca divorteaza de Adrian Mutu
Consuelo Mutu a avut o prima reactie, dupa ce in presa au aparut zvonuri ca ea si Adrian Mutu au divortat.

Sotia atacantului de la Petrolul a postat pe pagina ei de Facebook un mesaj destul de sugestiv, daca ne gandim la situatia din familia Mutu, despre care se tot vorbeste de cateva zile.

"Think like a queen , a queen is not afraid to fail. Failure is another steppingstone to greatness, growth, renewal, transformation... Happy Weekend to All" (Gandeste ca o regina. O regina nu se teme sa aiba esecuri. Un esec e un pas spre maretie, schimbare, transformare. Un weekend fericit)", a scris bruneta pe pagina sa.

Adrian si Consuelo nu s-au mai vazut de la Craciun. Desi ar fi trebuit sa isi insoteasca sotul in Romania, Consuelo se afla in Republica Dominicana, impreuna cu cele doua fetite si din cate se pare nu are de gand sa se mute aici.

Intre timp, lui Mutu ii tine companie o tanara, consiler la Senat, despre care se spune ca este o faimoasa devoratoare de barbati cu bani.

Adrian Mutu nu a dorit sa comenteze pana acum nimic legat de zvonurile care circula.
Articol citit de 2007 ori

Articole recomandate

Adrian Mutu, cadouri scumpe pentru presupusa amanta
Adrian Mutu isi face de cap cu o devoratoare de barbati celebri?
Ce spune Adrian Mutu despre divortul de Consuelo
Adrian Mutu divorteaza de Consuelo?
Declaratia uluitoare a lui Adrian Mutu, dupa petrecerea aniversara a Biancai Dragusanu
Bianca, curtata de Adrian Mutu? Ce s-a intamplat la petrecerea aniversara a fostei doamne Slav