iti recomanda x
Monica Gabor a izbucnit in lacrimi imediat ce a ajuns la Bacau. Vezi ce a emotionat-o atat de tare! Monica Gabor a izbucnit in lacrimi imediat ce a ajuns la Bacau. Vezi ce a emotionat-o atat de tare!
De la bal la spital. Adriana Bahmuteanu, din vacanta direct pe masa de operatie. Vezi ce a patit! De la bal la spital. Adriana Bahmuteanu, din vacanta direct pe masa de operatie. Vezi ce a patit!
Oana Roman, primele imagini de la iesirea din spital si motivul pentru care micuta a fost internata de urgenta! Oana Roman, primele imagini de la iesirea din spital si motivul pentru care micuta a fost internata de urgenta!

Flavia este noua vecina de la Neatza cu Razvan si Dani

Flavia este noua vecina de la Neatza cu Razvan si Dani
Flavia noua vecina de la Neata
Dupa lungi cautari, Razvan si Dani s-au decis: au ales in aceasta dimineata noua vecina!

Flavia este numele fetei care a fost aleasa dintre sute de candidate, multe dintre ele prezente si in platoul de la Neata in ultimele luni.

E dansatoare profesionista, se poate metamorfoza in orice look: politista, hoata, papusa barbie, sirena, in toate felurile posibile. Joaca in cele mai tari videoclipuri ale momentului, a fost in clipul lui Adi Sina. Am decis sa ramana alaturi de noi pentru urmatoarele luni la Neata. Vecina noastra este Flavia, a spus Dani Otil pentru a o prezenta in stilul caracteristic pe cea care le va fi alaturi in urmatoarele cateva luni, cum chiar el s-a exprimat.

Ce o deosebeste de celelalte vecine? E in primul rand vegetariana, poate un avantaj fata de restul vecinelor de pana acum, care luasera mult in greutate dupa ce au intrat in echipa de la Neata.
Flavia a spus insa ca singura pretentie pe care o are e cate o ciocolata pe zi, deocamdata.

Firea dezinvolta pe care o are a fost decisiva in alegerea facuta de echipa de la Neatza.

In dimineata in care a fost invitata la probe live chiar in emisiune, Flavia a facut show alaturi de Mihai Bendeac, impreuna cu care a dansat senzual si s-a sarutat fara retineri in emisiunea matinala.

Articol citit de 3275 ori
Citeste mai multe despre
flavia neatza razvan dani

Articole recomandate

Roxana Vancea, inlocuita de doua gemene focoase la "Neatza"!
Roxana Vancea a plecat de la 'Neatza cu Razvan si Dani'!
Daniela Crudu s-a intors la `Neatza cu Razvan si Dani`