HOT TOPICS

Pepe planuieste botezul fetitei lui in direct la tv! Andra va fi nasa!

Pepe planuieste botezul fetitei lui in direct la tv! Andra va fi nasa!
Prezenti in platoul emisiunii Cancan Tv, Pepe si Andra (nasa fetitei) au marturisit ca au inceput pregatirile pentru petrecerea de botez a fetitei lui si a Ralucai.

Extrem de incantata de rolul de nasa, Andra a marturisit ca abia asteapta acest eveniment amanat pana acum din cauza programului incarcat al ei si al lui Pepe.


Urmeaza sa il facem dupa sarbatori, cred ca prin ianuarie, nu am stabilit inca data. Nu suntem de capul nostru. Inca nu m-am intalnit cu nasul, trebuie sa discut si cu Raluca. Cu Maruta si cu Andra m-am vazut ultima oara la nunta lui Piedone
, a spus Pepe.

Nu putem stabili acum data. Nu am agenda la mine. Prioritar a fost pentru mine casa unde urmeaza sa ne mutam. Copilul e mic nu trebuie sa-l botezi la o luna doua, a spus Pepe.

Despre invitati la botez Pepe a mai declarat ca vor fi multi colegi din showbiz care vor canta iar Andra a adaugat ca Liviu Varciu va canta si el cu siguranta.

Cat despre locul unde se va desfasura petrecerea, masa si dansul, Pepe a declarat:

Locatia pentru botez va fi probbail tot acolo unde am facut si cununia, pentru ca ne-a placut foarte mult

In aceeasi emisiune, Pepe a mai dezvaluit si data nuntii religioase cu Raluca: Va fi de ziua mea, pe 20 iulie

Fetita lui Pepe si a Ralucai Pastrama se va numi Maria si este nascuta chiar de Sfanta Maria, pe 15 august 2012. Maria este primul copil al lui (Pepe) si al Ralucai, care s-au casatorit civil pe 18 aprilie anul acesta.
Sursa: Ele.ro
Articol citit de 1084 ori
Citeste mai multe despre
mobila pentru copii si tineret fetita