Despre Monica Anghel

Date personale

Functia detinuta: Cantareata

Data si locul nasterii: 1.iunie.1971, Bucuresti

Stare civila: Casatorita

Copii: Aviv Alexandru, 10.09.2010

Nationalitate: Romana

Religie: Ortodoxa

Cele mai importante evenimente din viata ta: A debutat in anul 1986 la Festivalul de muzica usoara Bucuresti '86. Monica Anghel este si actrita in grupul umoristic de renume, Divertis. Notabila este clasarea pe un loc bun la Eurovision 1996, cu piesa 'Tell me why', in duet cu Marcel Pavel.

Cariera

Functii detinute: Cantareata

Actrita in emisiunea 'In puii mei!'

Actrita in grupul Divertis. Prezentatoare la emisiunea 'Desteptarea' de la Europa FM

Evolutie: A debutat in muzica in 1986, iar zece ani mai tarziu a castigat Cerbul de aur cu piesa 'Spune-mi'.

La 14 ani a castigat primul premiu important la Festivalul de muzica usoara 'Bucuresti 1986'. In acelasi an a participat la Festivalul Mamaia unde a obtinut premiul I la sectiunea Interpretare.

A lucrat cu multi compozitori, printre care si Cornel Fugaru, cu care a obtinut toate trofeele internationale. A luat de doua ori trofeul in Australia, a fost premiata in Macedonia, Finlanda, Germania.

A castigat concursul cu doua piese 'Esti invingatorul' si 'O raza pentru dragostea mea'. A castigat multe premii in strainatate si in tara, iar in 2002 s-a clasat pe un loc bun cu piesa 'Tell me why' in duet cu Marcel Pavel.

Distinctii: Monica detine 11 trofee muzicale, cucerite la cele mai prestigioase festivaluri internationale.

Afaceri

Afaceri, avere: Si-a deschis un restaurant, impreuna cu sotul ei.

Viata personala

Viata personala: In 2010, Monica Anghel s-a casatorit cu iubitul ei Gughi cu care are un baietel, Aviv. Cantareata a fost casatorita si cu medicul chirurg Andrei Carandino, de care a divortat in 2005, dupa 11 ani de mariaj.