iti recomanda x
Victor Slav ar putea prezenta unul dintre cele mai importante show-uri de la Antena 1. Vezi despre ce este vorba! Victor Slav ar putea prezenta unul dintre cele mai importante show-uri de la Antena 1. Vezi despre ce este vorba!
Detalii surprinzatoare despre divortul dintre Antonia si Vincenzo. Artista, dispusa sa renunte la Maya ca sa se marite cat mai repede cu Velea! Detalii surprinzatoare despre divortul dintre Antonia si Vincenzo. Artista, dispusa sa renunte la Maya ca sa se marite cat mai repede cu Velea!
Simona Patruleasa, dezamagita de Andreea Marin. Cum au ajuns cele doua prietene sa nu isi mai vorbeasca! Simona Patruleasa, dezamagita de Andreea Marin. Cum au ajuns cele doua prietene sa nu isi mai vorbeasca!

Sex anal: 5 greseli de evitat! Cum faci ca sa nu te doara!

Sex anal: 5 greseli de evitat! Cum faci ca sa nu te doara!

Sexul anal ramane inca un subiect stanjenitor si inconfortabil pentru multe persoane. In realitatea insa, sexul anal este una dintre cele mai populare fantezii. Cele mai reticente in privinta sexului anal par sa fie femeile, deoarece multe dintre acestea stiu ca provoaca o durere insuportabila. ...

Luni, 28 Iulie 2014, ora 08:00