iti recomanda x
Adrian Mutu, prima declaratie oficiala despre noua relatie cu fotomodelul Calina Adrian Mutu, prima declaratie oficiala despre noua relatie cu fotomodelul Calina
Culorile neon, cum le porti si cum le asortezi pentru un look sexy. Atrage toate privirile! Culorile neon, cum le porti si cum le asortezi pentru un look sexy. Atrage toate privirile!
5 trucuri de care sa te folosesti daca vrei ca familia lui sa te adore. Cucereste-i toate rudele! 5 trucuri de care sa te folosesti daca vrei ca familia lui sa te adore. Cucereste-i toate rudele!

Horoscop: Cum il seduci in functie de zodia lui - Balanta

Horoscop: Cum il seduci in functie de zodia lui - Balanta
Horoscop seductie
Barbatii nu sunt atat de complicati pe cat ne imaginam, trebuie doar sa descoperim ce ii atrage si sa le aratam ca stim cele mai ingenioase si mai putin cunoscute secrete de seductie.

In functie de zodia in care s-au nascut, putem sa ne folosim de mici trucuri pentru a-i seduce.

Balanta


Barbatul Balanta este precum un ceas, trebuie sa faca totul calculat si vei avea numai de pierdut daca ii distragi atentia de la drumul sau. Daca vrei sa il seduci, trebuie sa fii subtila. Cea mai buna tactica este sa-i stimulezi usor imaginatia, sa-l provoci dar nu intr-un mod agresiv. Pentru el sexul este ca oricare alta activitate din agenda saptamanala, insa daca ajunge sa-i placa, il vei avea la picioare.


FecioaraScorpion
Articol citit de 2008 ori

Articole recomandate

Horoscop: Ce parfum ti se potriveste, in functie de zodie
Horoscop: Cum sa flirtezi cu el, in functie de zodia lui
Horoscopul saptamanii. Afla ce-ti rezerva astrele!
Horoscop: Ce machiaj ti se potriveste, in functie de zodie
Horoscop: Ce cafea ti se potriveste, in functie de zodie!
Horoscopul lunii octombrie. Afla ce-ti rezerva astrele!