iti recomanda x
FOTO: Prima imagine cu Angelina Jolie in rochie de mireasa, dezvaluita pe coperta revistei "People" FOTO: Prima imagine cu Angelina Jolie in rochie de mireasa, dezvaluita pe coperta revistei "People"
BOMBA: Diana Dumitrescu se recasatoreste? Iata cine i-a cucerit din nou inima! BOMBA: Diana Dumitrescu se recasatoreste? Iata cine i-a cucerit din nou inima!
Misty si Andreea Balan, intalnire incendiara fata in fata. Uite ce i-a spus cantareata amantei iubitului sau! Misty si Andreea Balan, intalnire incendiara fata in fata. Uite ce i-a spus cantareata amantei iubitului sau!

Horoscop: Cum il seduci in functie de zodia lui - Balanta

Horoscop: Cum il seduci in functie de zodia lui - Balanta
Horoscop seductie
Barbatii nu sunt atat de complicati pe cat ne imaginam, trebuie doar sa descoperim ce ii atrage si sa le aratam ca stim cele mai ingenioase si mai putin cunoscute secrete de seductie.

In functie de zodia in care s-au nascut, putem sa ne folosim de mici trucuri pentru a-i seduce.

Balanta


Barbatul Balanta este precum un ceas, trebuie sa faca totul calculat si vei avea numai de pierdut daca ii distragi atentia de la drumul sau. Daca vrei sa il seduci, trebuie sa fii subtila. Cea mai buna tactica este sa-i stimulezi usor imaginatia, sa-l provoci dar nu intr-un mod agresiv. Pentru el sexul este ca oricare alta activitate din agenda saptamanala, insa daca ajunge sa-i placa, il vei avea la picioare.


FecioaraScorpion
Articol citit de 2054 ori

Articole recomandate

Horoscop: Ce parfum ti se potriveste, in functie de zodie
Horoscop: Cum sa flirtezi cu el, in functie de zodia lui
Horoscopul saptamanii. Afla ce-ti rezerva astrele!
Horoscop: Ce machiaj ti se potriveste, in functie de zodie
Horoscop: Ce cafea ti se potriveste, in functie de zodie!
Horoscopul lunii octombrie. Afla ce-ti rezerva astrele!