iti recomanda x
Stil Personal, workshop-ul care te ajuta sa ai o imagine impecabila. Invata de la specialisti secretele unui look perfect! Stil Personal, workshop-ul care te ajuta sa ai o imagine impecabila. Invata de la specialisti secretele unui look perfect!
Bine ai venit pe lume, workshop-ul care te invata totul despre bebelusul tau Bine ai venit pe lume, workshop-ul care te invata totul despre bebelusul tau
Horoscop: Zodiile care fug de casatorie. Cine nu vrea sa se insoare! Horoscop: Zodiile care fug de casatorie. Cine nu vrea sa se insoare!

Avionul care s-a prabusit in munti era pilotat de Adrian Iovan. Fostul sot al Romanitei a salvat pasagerii!

Avionul care s-a prabusit in munti era pilotat de Adrian Iovan. Fostul sot al Romanitei a salvat pasagerii!
Adrian Iovan pilot
Un avion care efectua o cursa medicala de la Bucuresti la Oradea s-a prabusit, azi, in jurul orei 16.00, intr-o padure de la granita judetului Cluj cu Alba. In aeronava se aflau sapte persoane printre care mai multi medici de la spitale mari din Capitala (Elias si Fundeni). Cadrele medicale urmau sa aduca in Bucuresti mai multe organe pentru transplant.

Din fericire, toti pasagerii au supravietuit datorita pilotului Adrian Iovan si copilotului sau, care au reusit sa aduca in siguranta la sol avionul BN-2, desi acest lucru parea imposibil. Potrivit unor surse din aviatie, aeronava a trecut printr-un front atmosferic nefavorabil care a dus la acoperirea cu gheata a avionului.

Cele sapte victime ale accidentului aviatic au fost gasite dupa cinci ore de cautari, peste saptezeci de jandarmi si sateni i-au cautat prin munti, la peste 1.400 de metri.

Adrian Iovan a fost pilot de linie, dar s-a pensionat in urma cu cativa ani. Nu a reusit sa stea departe de pasiunea vietii sale asa ca a devenit pilot-instructor al Scolii Superioare de Aviatie, institutia care formeaza viitorii piloti de linie.
Articol citit de 1530 ori

 

acelasi text

acelasi text la toate stirile....mai da-o incolo de treaba.....ce hal de stiri sunt astea????