iti recomanda x
Carmen Iohannis, criticata de stilisti, Maria Basescu, laudata. Ce spune Adina Buzatu despre tinuta fostei si cea a actualei prime doamne Carmen Iohannis, criticata de stilisti, Maria Basescu, laudata. Ce spune Adina Buzatu despre tinuta fostei si cea a actualei prime doamne
Cum arata Dan Bittman in liceu. Imagini de colectie! Cum arata Dan Bittman in liceu. Imagini de colectie!
Madalina Manole, inselata de Petru Mircea ani la rand in timpul casnciei: "L-a prins cu alta intr-un restaurant" Madalina Manole, inselata de Petru Mircea ani la rand in timpul casnciei: "L-a prins cu alta intr-un restaurant"

Avionul care s-a prabusit in munti era pilotat de Adrian Iovan. Fostul sot al Romanitei a salvat pasagerii!

Avionul care s-a prabusit in munti era pilotat de Adrian Iovan. Fostul sot al Romanitei a salvat pasagerii!
Adrian Iovan pilot
Un avion care efectua o cursa medicala de la Bucuresti la Oradea s-a prabusit, azi, in jurul orei 16.00, intr-o padure de la granita judetului Cluj cu Alba. In aeronava se aflau sapte persoane printre care mai multi medici de la spitale mari din Capitala (Elias si Fundeni). Cadrele medicale urmau sa aduca in Bucuresti mai multe organe pentru transplant.

Din fericire, toti pasagerii au supravietuit datorita pilotului Adrian Iovan si copilotului sau, care au reusit sa aduca in siguranta la sol avionul BN-2, desi acest lucru parea imposibil. Potrivit unor surse din aviatie, aeronava a trecut printr-un front atmosferic nefavorabil care a dus la acoperirea cu gheata a avionului.

Cele sapte victime ale accidentului aviatic au fost gasite dupa cinci ore de cautari, peste saptezeci de jandarmi si sateni i-au cautat prin munti, la peste 1.400 de metri.

Adrian Iovan a fost pilot de linie, dar s-a pensionat in urma cu cativa ani. Nu a reusit sa stea departe de pasiunea vietii sale asa ca a devenit pilot-instructor al Scolii Superioare de Aviatie, institutia care formeaza viitorii piloti de linie.
Articol citit de 1650 ori

 

acelasi text

acelasi text la toate stirile....mai da-o incolo de treaba.....ce hal de stiri sunt astea????