iti recomanda x
VIDEO Vedetele de la Hollywood isi toarna galeti cu apa rece si cu gheata in cap. Iata ce campanie umanitara au inceput! VIDEO Vedetele de la Hollywood isi toarna galeti cu apa rece si cu gheata in cap. Iata ce campanie umanitara au inceput!
Adio, calvitie! Oamenii de stiinta au descoperit un medicament care combate chelia in 5 luni! Adio, calvitie! Oamenii de stiinta au descoperit un medicament care combate chelia in 5 luni!
Andreea Esca, in cea mai sexy ipostaza. Stirista arata senzational! Andreea Esca, in cea mai sexy ipostaza. Stirista arata senzational!

6 lucruri uimitoare despre vagin!

6 lucruri uimitoare despre vagin!
In trecut oamenii se jenau sa pronunte termenul ca atare fiind vorba de o parte mult prea intima a corpului omenesc. In anii '60 in America, erai dat afara din Camera Reprezentantilor daca pronuntai cuvantul vagin. Studiourile Disney au facut un film in anii '40 in care cuvantul era denumit doar cu prima litera, V.

Astazi nimeni nu se mai jeneaza de el, ba, dimpotriva avem si o piesa de teatru ce a cunoscut succesul mondial care ii include numele: Monoloagele vaginului de Eve Ensler. Mai multe curiozitati despre vagin, cititi in randurile de mai jos:

1. 8000 de terminatii nervoase sunt in vagin

De fapt vaginul este alcatuit din doua parti. Zona exterioara care se numeste vulva si este alcatuita din labiile interioare si exterioare, clitoris si uretra. Adevaratul vagin este insa partea interioara care include colul uterin, uterul, ovarele si trompele uterine.

Citeste in continuare pe studentie.ro!
Articol citit de 912 ori