iti recomanda x
5 obiceiuri proaste care iti vor distruge relatia. Afla unde gresesti fata de iubitul tau! 5 obiceiuri proaste care iti vor distruge relatia. Afla unde gresesti fata de iubitul tau!
Trend Alert: Imprimeul leopard. Ghid de buna purtare pentru incepatori sau experti Trend Alert: Imprimeul leopard. Ghid de buna purtare pentru incepatori sau experti
Legenda ratelor mandarin. Afla cum poti sa atragi dragostea in viata ta! Legenda ratelor mandarin. Afla cum poti sa atragi dragostea in viata ta!

Descoperiri stiintifice ciudate

Descoperiri stiintifice ciudate
Stii din ce este alcatuita cea mai mare parte a Universului? Sau ca lumile paralele... chiar exista? Daca nu, probabil nu ai auzit nici despre alte descoperiri stiintifice cel putin bizare! Iata-le pe patru dintre ele!

1. Universul este alcatuit din energie neagra

Bucatica infima de Univers, identificata pana in prezent, cu miliardele sale de stele si galaxii, nu reprezinta decat 4% din tot ceea ce se afla in spatiu, sustin cercetatorii. In rest, se precizeaza intr-o serie de rapoarte dezvaluite recent, intregul spatiu ar fi alcatuit din materie neagra (23%) si energie neagra (73%) - cu alte cuvinte, nimeni nu stie cu exactitate din ce anume este format vastul Univers.

Citeste in continuare pe studentie.ro!
Articol citit de 391 ori