iti recomanda x
Mihai Gainusa si anuntul cu care si-a uimit fanii. Uite cu ce post de radio a semnat fostul carcotas Mihai Gainusa si anuntul cu care si-a uimit fanii. Uite cu ce post de radio a semnat fostul carcotas
Interviu Exclusiv: Mugetarile lui Frantz, cartea pe care toata lumea vrea sa o citeasca Interviu Exclusiv: Mugetarile lui Frantz, cartea pe care toata lumea vrea sa o citeasca
Reactia lui Adrian Mutu dupa ce a fost pozat in ipostaze intime cu o blonda sexy. Iata ce anunt socant a facut fotbalistul! Reactia lui Adrian Mutu dupa ce a fost pozat in ipostaze intime cu o blonda sexy. Iata ce anunt socant a facut fotbalistul!

Descoperiri stiintifice ciudate

Descoperiri stiintifice ciudate
Stii din ce este alcatuita cea mai mare parte a Universului? Sau ca lumile paralele... chiar exista? Daca nu, probabil nu ai auzit nici despre alte descoperiri stiintifice cel putin bizare! Iata-le pe patru dintre ele!

1. Universul este alcatuit din energie neagra

Bucatica infima de Univers, identificata pana in prezent, cu miliardele sale de stele si galaxii, nu reprezinta decat 4% din tot ceea ce se afla in spatiu, sustin cercetatorii. In rest, se precizeaza intr-o serie de rapoarte dezvaluite recent, intregul spatiu ar fi alcatuit din materie neagra (23%) si energie neagra (73%) - cu alte cuvinte, nimeni nu stie cu exactitate din ce anume este format vastul Univers.

Citeste in continuare pe studentie.ro!
Articol citit de 283 ori