iti recomanda x
FOTO: Cum arata apartamentul in care Connect-R si Misha isi vor petrece noaptea nuntii! FOTO: Cum arata apartamentul in care Connect-R si Misha isi vor petrece noaptea nuntii!
Secrete incredibile din casnicia Ancai Turcasiu: "Stiu ca sunt de vreo 3 ani swingeri" Secrete incredibile din casnicia Ancai Turcasiu: "Stiu ca sunt de vreo 3 ani swingeri"
Anca Turcasiu avea probleme in casnicie inca de anul trecut. Vezi primele semne! Anca Turcasiu avea probleme in casnicie inca de anul trecut. Vezi primele semne!

Despre Viorel Lis

Date personale

Functia detinuta: Politician

Data si locul nasterii: 19 martie 1944, Zarnesti, judetul Brasov

Stare civila: casatorit

Copii: da

Nationalitate: romana

Religie: ortodoxa

Cele mai importante evenimente din viata ta: A fost un primar si politician recunoscut pentru ceea ce-a facut de-a lungul carierei sale.

Cariera

Evolutie: Viorel Lis a fost primarul orasului Bucuresti incepand cu anul 1997 si pana in anul 2000, moment in care Victor Ciorbea devenea prim-ministru al Romaniei.

Dupa ce a demisionat din PNTCD, a fondat Partidul Noua Generatie si a fost si presedinte de partid.

In 2004 a candidat la postul de primar general pentru orasul Bucuresti, reprezentand Partidul Noua Generatie. A fost primar al capitalei.

Viorel Lis a devenit celebru de pe vremea cand era primar al capitalei insa dupa o perioada de timp s-a retras din viata publica.

El a reusit sa atraga din nou atentia asupra sa datorita relatiei cu Oana Lis, care i-a devenit ulterior sotie, ei fiind unul dintre cele mai mediatizate cupluri din tara la ora actuala.

Viata personala

Viata personala: Viorel Lis are doi copii, o fata, Alina, si un baiat, Stefan. In prezent este casatorit cu Oana Lis.