iti recomanda x
Drama ascunsa a unui cantaret roman. A facut un transplant de ficat la doar 26 de ani! Drama ascunsa a unui cantaret roman. A facut un transplant de ficat la doar 26 de ani!
EBA i-a taiat motul micutei Sofia Anais. Vezi ce a ales micuta de pe "tava destinului". Toata lumea a izbucnit in ras! EBA i-a taiat motul micutei Sofia Anais. Vezi ce a ales micuta de pe "tava destinului". Toata lumea a izbucnit in ras!
Tatal Andreei Balan il face praf pe Keo: "Are 42 de ani... nu stiu ce vrea baiatul asta" Tatal Andreei Balan il face praf pe Keo: "Are 42 de ani... nu stiu ce vrea baiatul asta"

Surpriza la "Vocea Romaniei": Concurentul care a ridicat juriul in picioare

Surpriza la "Vocea Romaniei": Concurentul care a ridicat juriul in picioare
Vocea Romaniei
La "Vocea Romaniei" auditia pe nevazute isi merita pe deplin numele. Florin Mandru a demonstrat, in aceasta seara, ca doar vocea conteaza si ambitia de a intoarce scaunele juriului.

Mandru Florin Mihai isi castiga existenta din cantat. A cantat la Vocea Romaniei piesa "Road to hell", iar Loredana, Moga si Brenciu s-au intors cand l-au auzit cantand.

Au fost cuceriti de vocea tanarului si impresionati cand l-au vazut. Florin a avut un accident la un antrenament de aplinism si de 20 de ani sta intr-un scaun cu rotile. Dar faptul ca nu poate merge nu l-a oprit din drumul sau catre succes. "Ai creat o Revolutie in sufletul celor care din diferite motive nu pot sa ajunga unde isi doresc", a spus Brenciu.

Florin a ales sa mearga mai departe cu Loredana, care este nascuta in aceeasi zi cu sotia lui, Monica.
Articol citit de 1563 ori

Articole recomandate

VIDEO: Loredana a fost impresionata de un arab la Vocea Romaniei!
Un tanar de origine romana a reusit sa impresioneze juriul de la Vocea Americii
Ascult-o pe tanara, de numai 15 ani, care a uimit juriul de la X Factor cu vocea sa!