Skip to article

Arhiva Ele.ro
 
inapoi la arhiva
 
Florin Chilian este de nerecunoscut. Uite cat de mult s-a ingrasat! Florin Chilian este de nerecunoscut. Uite cat de mult s-a ingrasat!
Florin Chilian este aproape de nerecunoscut. Artistul s-a ingrasat enorm in ultima perioada. Prezent la un eveniment monden, cantaretul a reusit sa uimeasca pe toata lumea cu transformarea sa. Florin Chilian a inceput sa ia proportii, astfel ca acum e aproape de nerecunoscut.
Drama cutremuratoare prin care a trecut Corina Danila! Drama cutremuratoare prin care a trecut Corina Danila!
Corina Danila a rememorat recent unele dintre cele mai cutremuratoare momente prin care a trecut in copilarie. Vedeta si-a amintit de vacantele pe care le petrecea la tara, la bunicii din partea mamei sale. "In partea din fata a casei era o gradina cu un drumeag pe langa care
Elena Basescu s-a transformat intr-o bomba sexy. Uite cat de bine arata dupa ce a slabit 25 de kilograme! Elena Basescu s-a transformat intr-o bomba sexy. Uite cat de bine arata dupa ce a slabit 25 de kilograme!
Elena Basescu arata spectaculos de bine. Fiica cea mica a lui Traian Basescu a slabit enorm in ultimele luni, iar acum este o adevarata bomba sexy. In plus, EBA si-a schimbat si stilul vestimentar. Poarta haine mult mai tineresti, potrivite varstei sale, care o prind de minune.