Skip to article

Articole despre "amante"

De ce insala barbatii. 4 motive pentru care isi fac amante! De ce insala barbatii. 4 motive pentru care isi fac amante! Stiri Relatii »
Sa tii un barbat langa tine si sa il faci sa te adore este destul de greu. Relatiile de lunga durata pot deveni monotone, iar reactiile tale il pot indeparta pe partener de tine. Iata mai jos patru motive care ii imping pe barbati spre infidelitate: 1. Posesivitatea dusa la
Confesiunile barbatilor: "Cum m-a prins sotia cu amanta in pat" Confesiunile barbatilor: "Cum m-a prins sotia cu amanta in pat" Stiri Relatii »
Darius este un tanar de 35 de ani, care traieste de mai bine de patru ani o relatie de dragoste extraconjugala cu Eva, o colega de serviciu. El nu o poate parasi pe sotia sa Dana, dar nici nu poate renunta la Eva. Cei doi amanti se iubesc enorm si ar face orice sa fie impreuna, insa fara
De ce isi fac barbatii amante. 4 motive care ii imping inspre infidelitate! De ce isi fac barbatii amante. 4 motive care ii imping inspre infidelitate! Infidelitate »
Barbatii sunt vanatori din fire, insa pot fi fideli daca stii sa fii o partenera model. Masculii au nevoie de afectiune, iubire, apreciere si devotament pentru a fi fericiti.

Cu toate acestea, exista momente in care acestia nu isi mai gasesc linistea in caminul conjugal si cauta alinarea