Skip to article

Articole despre "comunicare"

9 lucruri pe care oamenii puternici NU le fac intr-o relatie. Afla cum se feresc de suferinta! 9 lucruri pe care oamenii puternici NU le fac intr-o relatie. Afla cum se feresc de suferinta! Dragoste »
Gresim in viata de multe ori pentru ca suntem slabi sau pentru ca nu am stiut sa facem alegerile potrivite. Sunt persoane in jurul nostru pregatite emotional de la care putem invata ce trebuie sa evitam atunci cand vrem o relatie perfecta. Iata ce nu fac oamenii puternici mental:1. Nu despica firul
5 semne ca nu stii sa comunici cu partenerul tau. Afla unde gresesti si ce-ti distruge relatia! 5 semne ca nu stii sa comunici cu partenerul tau. Afla unde gresesti si ce-ti distruge relatia! Probleme in cuplu »
Relatia ta, candva perfect functionala, pare sa nu mai mearga la fel de grozav de la o vreme? Daca descoperi ca, desi obisnuiai sa discuti vrute si nevrute cu partenerul tau, acum abia daca mai schimbati 2 cuvinte, poate n-ar strica sa incepi de aici, de la remedierea problemelor de comunicare.
Cum sa ii spui frumos ce te deranjeaza? Cum sa ii spui frumos ce te deranjeaza? Stiri Timp liber »
Uneori barbatii, chiar daca sunt cei din viata noastra, au un dar de neegalat de a ne scoate din sarite. Insa, atunci cand acest lucru se intampla, problema pe care ti-o pui este: Cum ii spun ca sa nu il supar? Ei bine, daca lucrurile nu sunt suficient de grave incat sa ii dai papucii si deci, vrei