Skip to article

Articole despre "despartire"

7 semne ca e timpul sa pleci dintr-o relatie. Pune punct, fara sa regreti! 7 semne ca e timpul sa pleci dintr-o relatie. Pune punct, fara sa regreti! Viata de cuplu »
La inceput totul este roz, apoi apar tot felul de situatii care te pun pe ganduri si te fac sa te intrebi daca relatia ta este ok. Raspunsul se afla chiar in fata ta, insa poate ca ai nevoie de cineva care sa ti-l arate. Oricat de greu ar parea, despartirea este cea mai buna solutie pentru tine.
Afla motivele pentru care Laurette s-a despartit de iubit! Afla motivele pentru care Laurette s-a despartit de iubit! Stiri Monden »
Iata ca tot mai multe cupluri autohtone decid sa se desparta, de aceasta data este vorba de frumoasa mulatra Laurette, care trece prin momente dificile dupa ce s-a despartit de cel care pana acum cateva zile i-a fost iubit. Mulatra sustine ca motivul despartirii a fost decizia barbatului de a se
Studiu: ce inteleg femeile prin "inselat" si cum reactioneaza Studiu: ce inteleg femeile prin "inselat" si cum reactioneaza Infidelitate »
Relatiile dintre barbati si femei sunt destul de complexe si nu putine au fost cazurile in care barbatii au fost parasiti "fara motiv". Motivele pentru care o femeie decide sa-si paraseasca barbatul pot fi nenumarate, insa la baza despartirii se afla infidelitatea lui. Cand vorbim despre inselat