Skip to article

Articole despre "keo"

S-au despartit, dar Keo face avere pe spatele Andreei Balan! Afla cati bani castiga artistul S-au despartit, dar Keo face avere pe spatele Andreei Balan! Afla cati bani castiga artistul Stiri Monden »
Andreea Balan si Keo s-au despartit in urma cu doua saptamani, insa ei au ramas in relatii amicale, ba, mai mult, locuiesc inca sub acelasi acoperis, si continua sa colaboreze pe plan profesional. Keo face bani frumosi de pe urma fostei sale iubite, chiar daca nu mai formeaza un cuplu. Potrivit
Keo, mesaj trist de Paste: "Este greu si dureros". Cantaretul trece prin cele mai dificile momente Keo, mesaj trist de Paste: "Este greu si dureros". Cantaretul trece prin cele mai dificile momente Stiri Monden »
Keo trece prin momente dificile chiar de sarbatori. Cantaretul a marturisit astazi ca este foarte trist si ca si-ar fi dorit sa fie alaturi de Andreea Balan de Paste, asa cum s-a intamplat in ultimii ani. Solistul a recunoscut ca trece prin cele mai dificile momente, din cauza despartirii de
Andreea Balan si Keo nu s-au despartit definitiv: "Adevarul e ca am luat o pauza" Andreea Balan si Keo nu s-au despartit definitiv: "Adevarul e ca am luat o pauza" Stiri Monden »
Andreea Balan a adus noi lamuriri in ceea ce priveste despartirea sa de cantaretul Keo, cu care a avut o relatie de 8 ani. Artista a fost deranjata de numeroasele zvonuri care s-au creat in jurul acestei despartiri si a dorit sa lamureasca care au fost adevaratele motive care au dus la separare.
Keo ia atitudine! Artistul a revenit cu explicatii despre motivul despartirii de Andreea Balan Keo ia atitudine! Artistul a revenit cu explicatii despre motivul despartirii de Andreea Balan Stiri Monden »
"Dragii mei,Nu imi place sa vorbesc despre viata mea personala si stiti ca intotdeauna am incercat sa stau departe de scandaluri si sa las muzica mea sa vorbeasca. Au aparut insa in ultima vreme prea multe titluri false prin presa si lucruri pe care nu le-am declarat si care imi creaza o imagine
Andreea Balan si Keo s-au despartit inca de anul trecut! Afla de ce au tinut totul secret Andreea Balan si Keo s-au despartit inca de anul trecut! Afla de ce au tinut totul secret Stiri Monden »
Cantaretii Andreea Balan si Keo au format unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Cand toata lumea credea ca relatia lor se va finaliza in fata altarului, cei doi au anuntat, spre surprinderea tuturor, ca se despart. Potrivit insa noilor informatii, separarea lor a avut loc inca de anul
« 2 »