Skip to article

Articole despre "lapte"

Dieta cu lapte si ceai verde. Slabeste rapid in doua zile! Dieta cu lapte si ceai verde. Slabeste rapid in doua zile! Stiri Dieta »
Te pregatesti sa pleci in concediu si vrei sa scapi usor de kilogramele in plus? Dieta cu lapte si ceai verde te ajuta sa slabesti in doar doua zile pana la 4 kilograme. Este usor de tinut, insa trebuie sa ai mare grija de perioada in care o incepi, caci este un diuretic foarte puternic.
Produsele lactate protejeaza creierul. Care este doza zilnica de care avem nevoie ca sa fim sanatosi! Produsele lactate protejeaza creierul. Care este doza zilnica de care avem nevoie ca sa fim sanatosi! Stiri Sanatate »
Laptele si produsele lactate sunt alimente cu foarte multe beneficii pentru sanatatea oaselor, iar acum oamenii de stiinta au descoperit ca acestea sunt benefice si pentru functionarea creierului.Potrivit unui studiu, realizat de o echipa de neurologi si de dieteticieni de la Universitatea din
Dieta cu lapte te ajuta sa slabesti 3 kilograme pe saptamana. Afla meniul complet pentru sapte zile! Dieta cu lapte te ajuta sa slabesti 3 kilograme pe saptamana. Afla meniul complet pentru sapte zile! Stiri Dieta »
Vrei sa dai jos grasimea de pe abdomen si sa slabesti fara efort? Dieta cu lapte te ajuta sa scapi de kilogramele in plus foart rapid. Potrivit unui studiu publicat de curand in "Jurnalul American de Nutritie", persoanele care consuma regulat lactate au mai putina grasime corporala. Proteinele pe