Skip to article

Articole despre "vinuri"

Charme de la mer Traminer: "Sunt tanar, doamna!" Charme de la mer Traminer: "Sunt tanar, doamna!" Stiri Timp liber »
Daca te afli intr-un shop de vinuri de soi, o sticla, doar una anume iti va atrage atentia. Apoi curiozitatea te va face sa vrei sa cercetezi secretele micii opere de arta pe care Crama M1 a reusit s-o inventeze, alaturi de designeri de top si care ascunde in pantecele o surpriza nebanuita.
Prima campanie de promovare a vinurilor rose in sezonul estival 2015. Pivot Noir - Somelierul tau personal - da #TRENDROSE2015 Prima campanie de promovare a vinurilor rose in sezonul estival 2015. Pivot Noir - Somelierul tau personal - da #TRENDROSE2015 Stiri Timp liber »
Aplicatia "Pivot Noir - Somelierul tau personal", disponibila pe AppStore si GooglePlay, anunta lansarea primei campanii de promovare a vinurilor rose pentru cei interesati de cele mai bune astfel de vinuri in sezonul estival 2015.

O serie de scurte filmulete de prezentare - formulate
amb Wine isi propune o crestere de 30% a afacerilor in 2015 amb Wine isi propune o crestere de 30% a afacerilor in 2015 Stiri Timp liber »
amb Wine Company, parte a consortiului austriac amb Holding, raporteaza venituri de 3 mil lei in 2014, in crestere cu 70% fata de 2013, si finalizarea investitiei in tehnologie si infrastructura la Crama Liliac Transilvania. amb Wine Company anunta o crestere de 70% a cifrei de afaceri in 2014 fata
O blonda celebra s-a impacat cu iubitul ei, inainte de sarbatori O blonda celebra s-a impacat cu iubitul ei, inainte de sarbatori Vedete romanesti »
Este tanara, superba si s-a facut cunsocuta pentru aparitia pe care a avut-o in Playboy, datorita careia a reusit sa puna multi barbati pe jar. Insa, atunci cand vine vorba de iubire, frumusetea nu este de ajuns pentru a atinge fericirea.Asa se face ca, celebra Marina Dina, a avut mari probleme in
Pas cu pas: Crearea unui raft elegant pentru sticlele de vin Pas cu pas: Crearea unui raft elegant pentru sticlele de vin Amenajari interioare »
Creati un raft elegant pentru sticlele de vin si dati valoare bucatariei dumneavoastra...Materiale necesare:- Dremel 4000 cu mandrina de slefuire si banda de slefuire 407- Dremel TRIO si freza de taiere multifunctionala TR 563- Masa de proiect Dremel- Sistem de prindere pe masa de lucru- Lemn