Skip to article

Ce spune sotia lui Alex Velea despre relatia sotului ei cu Antonia

Ce spune sotia lui Alex Velea despre relatia sotului ei cu Antonia
Ana, sotia lui Alex Velea, se pare ca este o femeie cum si-ar dori multi barbati pe lumea asta.

Calma si rabdatoarea, Ana priveste cu aceeasi relaxare relatia ei cu cantaretul, desi ieri au aparut in presa cateva fotografii compromitatoare in care protagonistii erau Alex Velea si frumoasa Antonia.

Daca orice alta sotie ar fi luat foc intr-o situatia ca asta, apropierea dintre cei doi nu a deranjat-o prea mult pe frumoasa doamna Velea. Sau cel putin nu a dorit sa arate acest lucru, ca orice femeie cu demnitate!

Eu sunt bine, zambesc, sunt bine. Nu va mai pierdeti timpul cu prostii, a spus foarte Ana, pentru emisiunea "Wowbiz". In reactia ei se putea observa o urma de iritare semn ca situatia nu e tocmai roz intre ea si sotul ei, de care s-a despartit foarte rece si distant la finalul filmarilor pentru videoclipul "Marfa tare".
In schimb cei doi protagonisti, Alex si Antonia au lasat impresia ca n-ar fi afectati de ce scrie presa. In timp de Antonia a spus ca nu au deranjat-o materialele din ziare, Alex Velea a fost ceva mai darnic in declaratii: Lumea vorbeste de mult. E treaba lor, sa creada ce vor. Nu-i nicio poza (n.r. care sa arate ca intre el si Antonia ar fi mai mult decat o relatiie profesionala) sa arate asta. Antonia e o femeie foarte frumoasa, frumoasa rau, are voce buna, arata bine. Suntem prieteni buni., a spus Alex Velea.

Articole recomandate

Antonia a lansat o noua piesa. Ascult-o aici! Antonia a lansat o noua piesa. Ascult-o aici!
Antonia a lansat o noua melodie, de vara, care se numeste "Nu stau in Hawaii". Melodia este foarte simpla, potrivita pentru acele zile linistite de vara. Melodia suna foarte bine si este posibil sa ajunga hit-ul verii. Antonia a publicat-o deja pe Facebook iar fanii i-au dat foarte multe
Antonia si-a schimbat look-ul! Vezi stilul pe care il vor copia toate tinerele! Antonia si-a schimbat look-ul! Vezi stilul pe care il vor copia toate tinerele!
Antonia este un adevarat trendsetter si o dovedeste cu fiecare ocazie. Satula de look-ul ei si culoarea de par pe care au copiat-o toate tinerele, artista a decis ca este timpul pentru o noua schimbare. In videoclipul "Jameia" Antonia aparea cu parul saten si varfurile vopsite blond deschis,
BOMBA: Antonia si Alex Velea, mai mult decat prieteni? BOMBA: Antonia si Alex Velea, mai mult decat prieteni?
Una dintre cele mai puternice bombe din showbiz a explodat astazi, cand fotografii incriminatoare cu Alex Velea si Antonia au fost publicate intr-un material paparazzi.Doi artisti pe val se pare ca sunt mai mult decat prieteni. Alex Velea si Antonia au fost surprinsi impreuna la Iasi, cand au