Skip to article

Fosta sotie a lui Catalin Crisan, marturisiri surprinzatoare despre noul divort al cantaretului: "Am crezut ca acum e fericit"

Fosta sotie a lui Catalin Crisan, marturisiri surprinzatoare despre noul divort al cantaretului: "Am crezut ca acum e fericit"
Vestea ca fostul sau sot, cantaretul Catalin Crisan, divorteaza a luat-o prin surprindere si pe prima sotie a acestuia, Lucia Bubulac.

Invitata la emisiunea "Agentul VIP" de la Antena Stars, Lucia a facut cateva marturisiri surprinzatoare. Femeia sustine ca, fostul sau sot era o prada foarte usoara pentru femei, mai ales spre sfarsitul casniciei lor si a declarat ca Alina, cea de care acum Catalin divorteaza, il suna la ore tarzii noaptea chiar si atunci cand acesta era casatorit.

"In timpul casniciei cu mine, Alina il suna pe Catalin, noaptea. Eu nu stiam cine e, mai tarziu am aflat ca o chema Cupsa. Cand am vazut mai tarziu ca acel numar suna din nou pe telefonul lui, am facut legatura. Ea il sunase atunci noaptea. Nici el nu stie ca eu aflasem inainte. Catalin era o prada usoara pentru orice femeie. Era clar ca nu ma mai iubeste si ca nu mai e fericit. Eu am crezut ca acum e fericit, nu am banuit nicio clipa ca nu e.", a declarat Lucia Bubulac.

Catalin si Lucia au fost casatoriti timp de mai bine de 14 ani, au doi copii, o fata si un baiat, iar in 2009 au decis de comun acord sa divorteze.

Pe 20 iunie 2014, interpretul a anuntat ca urmeaza sa divorteze si de cea de-a doua sotie, Alina. Cei doi au fost casatoriti timp de patru ani si au impreuna o fetita.

Cantaretul a facut anuntul pe Facebook: "Dragi prieteni,din noiembrie 2013,eu si Alina am decis sa ne separam vietile. Atit ea cit si eu nu vom comenta absolut nimic referitor la motivele despartirii noastre si rog presa sa nu insiste. Este un divort de comun acord,suntem tutori comuni si vom avea amindoi grija de cea mica", a fost mesajul cantaretului.

Se pare ca una dintre cauzele destramarii celui de-al doilea mariaj al lui Catalin Crisan ar putea fi pasiunea acestuia pentru jocurile de noroc.

Articole recomandate

Catalin Crisan si fosta sotie, din nou in razboi. Iata ce motiv au acum! Catalin Crisan si fosta sotie, din nou in razboi. Iata ce motiv au acum!
Catalin Crisan si fosta sa sotie, Lucia Bubulac, nu reusesc sa faca pace, nici macar pentru a decide impreuna viitorul celor doi copii pe care ii au.Relatia cantaretului cu cei doi copii din prima casatorie, Daria si Raris a fost multa vreme tensionata, pentru ca acestia nu doreau sa isi mai vada
Catalin Crisan s-a impacat cu fosta sotie. Iata de ce au pus capat razboiului! Catalin Crisan s-a impacat cu fosta sotie. Iata de ce au pus capat razboiului!
Catalin Crisan si fosta lui sotie, Lucia Bubulac, au fost la cutite vreme de cinci ani, mai exact din momentul in care au decis sa puna capat mariajului lor.In 2009, Catalin Crisan a anuntat ca divorteaza de femeia alaturi de care a avut o casnicie de 14 ani si a precizat ca vor ramane in relatii
Catalin Crisan divorteaza si de a doua sotie. Un viciu ciudat, motivul despartirii? Catalin Crisan divorteaza si de a doua sotie. Un viciu ciudat, motivul despartirii?
Catalin Crisan a anuntat ca urmeaza sa divorteze si de a doua sotie, Alina. Cei doi au fost casatoriti timp de patru ani si au impreuna o fetita.Cantaretul a facut anuntul pe Facebook: "Dragi prieteni,din noiembrie 2013,eu si Alina am decis sa ne separam vietile. Atit ea cit si eu nu vom comenta