Skip to article

Adevarul despre relatia Antoniei cu Alex Velea: e o "relatie in trei"!

Adevarul despre relatia Antoniei cu Alex Velea: e o "relatie in trei"! Antonia si Alex Velea
"Antonia si Alex Velea au o relatie!" E stirea ce a tinut prima pagina a ziarelor dupa ce au fost fotografiati iesind impreuna dintr-un hotel. Desi cei doi au tot fost vazuti impreuna in ultima perioada, se pare ca adevarul este altul.

Antonia si Alex Velea par sa fi pus la cale un plan abil menit sa atraga atentia asupra lor. Si au si reusit, deoarece zvonuri despre relatia celor doi si declaratii ale Antoniei, ale lui Alex si sotiei acestuia au facut deliciul publicului in ultima saptamana, tinand prima pagina a publicatiilor mondene. Mai mult, cei doi nu s-au ascuns deloc: dupa ce au fost vazuti iesind impreuna dintr-un hotel, cei doi au alimentat zvonurile afisandu-se impreuna si postand pe facebook divesre lucruri care dadeau de banuit.

In realitate, insa, situatia e mai complicata. Surse din apropierea celor doi au declarat pentru Libertatea.ro ca relatia ar fi de fapt una in... trei. Mai exact, Antonia si Velea au ales sa se promoveze folosindu-se de presupusa relatie, pe seama careia se amuza copios, impreuna cu Ana Velea, sotia cantaretului. Astfel se pare ca relatia care a fost criticata dur de fani nu este decat o metoda buna de promovare. Cei drept, a avut si efecte adverse, Antonia pierzand simpatia unora dintre fani, care au numit-o "distrugatoare de casnicii".

Ana si Alex Velea


Articole recomandate

BOMBA: Antonia si Alex Velea, mai mult decat prieteni? BOMBA: Antonia si Alex Velea, mai mult decat prieteni?
Una dintre cele mai puternice bombe din showbiz a explodat astazi, cand fotografii incriminatoare cu Alex Velea si Antonia au fost publicate intr-un material paparazzi.Doi artisti pe val se pare ca sunt mai mult decat prieteni. Alex Velea si Antonia au fost surprinsi impreuna la Iasi, cand au
Ce spune sotia lui Alex Velea despre relatia sotului ei cu Antonia Ce spune sotia lui Alex Velea despre relatia sotului ei cu Antonia
Ana, sotia lui Alex Velea, se pare ca este o femeie cum si-ar dori multi barbati pe lumea asta. Calma si rabdatoarea, Ana priveste cu aceeasi relaxare relatia ei cu cantaretul, desi ieri au aparut in presa cateva fotografii compromitatoare in care protagonistii erau Alex Velea si frumoasa Antonia.
Ana Velea i-a dat un ultimatum lui Alex. Oare pe cine va alege cantaretul? Ana Velea i-a dat un ultimatum lui Alex. Oare pe cine va alege cantaretul?
Ana Velea, sotia lui Alex, pare sa se fi saturat de stirile din presa despre presupusa relatie a sotului ei cu Antonia si i-a dat artistului un ultimatum. Alex Velea si Atonia isi petrec foarte mult timp impreuna, in concerte sau in studioul de intregistrari, ba chiar de multe ori au innoptat in
Idila dintre Antonia si Alex Velea: strategie de imagine cu urmari nebanuite? Cantareata, jignita si blestemata de fani! Idila dintre Antonia si Alex Velea: strategie de imagine cu urmari nebanuite? Cantareata, jignita si blestemata de fani!
Antonia si Alex Velea continua sa tina prima pagina a tabloidelor, dupa ce o presupusa idila intre ei doi a ajuns la urechile fanilor.Doi artisti in trend cu mii de fani pretutindeni, ceea ce se poate banui a fi doar o strategie de marketing pentru a le mai aduce capital de imagine celor doi