Skip to article

'Burlacul' Bogdan Vladau, desfiintat de concurente: agata femei cu bani si umbla transpirat

'Burlacul' Bogdan Vladau, desfiintat de concurente: agata femei cu bani si umbla transpirat Burlacul Bogdan Vladau le-a dezamagit pe concurente
Un nou sezon din show-ul Burlacu sta sa inceapa, insa filmarile s-au incheiat deja. De aceasta data in rolul masculului pe care se bat concurentele a fost distribuit Bogdan Vladau.

Dupa primele impresii pe care cele care au participat la show le-au facut publice, si Vladau, la fel ca si fostul Burlac Vladimir Draghia, le-a dezamagit total.

Daca Vladimir s-a retras din emisiune la un moment dat pentru ca nu isi dorea nicio relatie cu fetele intrate in concurs, Vladau e criticat de fete din cu totul alte motive.

Wowbiz.ro dezvaluie faptul ca multe din fete au fost neplacut surprinse de atitudinea si de felul lui de a fi.

Desi pozeaza intr-un mascul feroce pentru care femeile ar face orice, in realitate Bogdan Vladau e un barbat neglijent cu cei din jur dar si cu el insusi, nu are bani, dar ravneste la o potentiala iubita mai in varsta si bogata.

Cel mai mult le-a dezgustat pe cele care au povestit faptul ca la cina de exemplu Burlacul venea imbracat in tricou si transpirat. De asemenea fetele au mai taxat si faptul ca are dantura falsa: L-am poreclit 'placuta' pentru ca are placa, in gura, a spus una dintre ele.

Concurentele au fost cu ochii in patru si au observat cum Burlacul lor flirta si cu alte femeie, din afara concursului, pe care incerca sa le agate, dar doar daca pareau femei cu bani.

Proba sarutului e definitorie si pentru concurentele din acest sezon, la fel cum a fost si pentru cele de data trecuta care erau suparate ca Draghia amana momentul prea mult pana sa se sarute cu ele.

Vladau a fost insa mai hotarat in acesata privinta, ba chiar le-a luat la rand pe toate...asta pana in noaptea de Inviere cand fetele au aflat ca burlacul s-a intalnit cu iubita lui din viata reala.

Si ca sa semene si mai tare cu editia trecuta, multe fete au refuzat trandafirul Burlacului si au cerut sa paraseasca show-ul.

Alte articole despre
bogdan vladau burlacul scandal

Articole recomandate

Marcel Toader este singur si se ofera femeilor interesate. Va juca in "Burlacul"! Marcel Toader este singur si se ofera femeilor interesate. Va juca in "Burlacul"!
Dupa un scandal mediatic ce a tinut cateva luni bune prima pagina a ziarelor, Marcel Toader este acum burlac si e foarte posibil sa fie protagonistul viitorului sezon al show-ului "Burlacul".Marcel Toader profita din plin de pe urma notorietatii castigate in urma divortului si a scandalului