Skip to article

Casa Mariei Marinescu, perchezitionata de DIICOT. Creatoare de moda va fi audiata!

Casa Mariei Marinescu, perchezitionata de DIICOT. Creatoare de moda va fi audiata! Casa Mariei Marinescu este perchezitionata
Procurorii DIICOT fac astazi perchezitii la casa creatoarei de moda Maria Marinescu,

Sotul Mariei, Frank Colin, este suspectat de implicare intr-o retea de trafic de droguri pe ruta Republica Dominicana - Franta, au precizat surse judiciare, citate de Mediafax.

Perchezitionarea locuintei in care locuieste Mariei Marinescu este facuta in cadrul unei comisii rogatorii, in urma unei sesizari primite de la autoritatile franceze.

Maria Marinescu va fi audiata la sediul DIICOT, la finalul perchezitiilor.

Sotul Mariei Marinescu a fost arestat de autoritatile franceze in primavara acestui an, pentru trafic de droguri si este inchis intr-o puscarie din Franta.

Ancheta vizeaza un transport de peste 700 de kilograme de cocaina, Frank Colin fiind suspectat ca ar fi capul retelei de trafic de droguri.

Maria Marinescu si Frank Colin sunt casatoriti din 2009 si au impreuna un copil.

Alte articole despre
Maria Marinescu Colin Frank

Articole recomandate

Sotul Mariei Marinescu, arestat pentru trafic de droguri Sotul Mariei Marinescu, arestat pentru trafic de droguri
Sotul creatoarei de moda Maria Marinescu, afaceristul Colin Frank, a fost retinut la Paris intr-un dosar de trafic de droguri. Potrivit cancan.ro, Frank a fost retinut de politistii francezi si a trebuit sa dea mai multe explicatii pentru transportul a peste 700 de kilograme de cocaina. Politistii