Skip to article

Cine l-ar putea inlocui pe Brenciu la "Vocea Romaniei". Nu o sa-ti vina sa crezi!

Cine l-ar putea inlocui pe Brenciu la "Vocea Romaniei". Nu o sa-ti vina sa crezi!
Dupa trei sezoane in rol de jurat la "Vocea Romaniei" si dupa ce doi concurenti din echipa lui au castigat marele premiu pus in joc, Horia Brenciu a anuntat ca renunta la colaborarea cu ProTV.

Loredana inceteaza si ea colaborarea cu "Vocea Romaniei", iar schimbarile nu se opresc aici. "Vocea Romaniei" nu va mai fi deloc ce a fost! Show-ul urmeaza sa se transforme intr-unul pentru copii: "Kids Voice", scrie Libertatea.

In noua ecuatie, potrivit Ziarului Ring, cel mai vehiculat nume ar fi acela al lui Mihai Traistariu. Traistariu se afla deocamdata sub contract cu postul Neptun TV, unde face pare din juriul unei emisiuni de descoperire a tinerelor talente, cu un format similar, "Voice Kids". Contractul lui Traistariu cu Neptul TV expira pe 6 aprilie, dupa care acesta ar putea semna cu ProTV, scrie Ring.

Traistariu nu exclude posibilitatea colaborarii cu trustul Pro: "Normal ca ma tenteaza oferta de a fi in juriu, dar nu am primit nicio propunere in acest sens, desi neoficial multa lume mi-a spus ca as fi in carti", a declarat Traistariu pentru Libertatea.

Horia Brenciu se va alatura echipei emisiunii "Te cunosc de undeva", difuzata de Antena 1 si va face parte din juriu, inlocuind-o pe Delia.

Articole recomandate

Mutare bomba in televiziune: Horia Brenciu, in negocieri cu Antena 1? Mutare bomba in televiziune: Horia Brenciu, in negocieri cu Antena 1?
Horia Brenciu pare sa fie urmatoarea vedeta care paraseste trustul PRO.Juratul de la "Vocea Romaniei" este intens curtat de televiziunea din Baneasa, scrie wowbiz.ro, citand surse din interiorul postului. De altfel, Brenciu a avut o aparitie la matinalul Antenei 1, care a ridicat semne de
Zvonurile au fost confirmate. Horia Brenciu pleaca din trustul PRO Zvonurile au fost confirmate. Horia Brenciu pleaca din trustul PRO
Schimbarile care au avut loc in ultima vreme in trustul PRO au indemnat o serie de vedete sa paraseasca televiziunea. Au fost facute speculatii si in privinta juratului de la "Vocea Romaniei", care se presupune ca a fost intens curtat de televiziunea din Baneasa. Horia Brenciu a fost in discutii cu
Cui ii ia locul Horia Brenciu in juriul "Te cunosc de undeva" Cui ii ia locul Horia Brenciu in juriul "Te cunosc de undeva"
Forfota mare in televiziunile din Romania! Cel mai nou "transferat" se pare ca va fi Horia Brenciu, care paraseste scaunul de jurat de la "Vocea Romaniei", pentru a se alatura echipei emisiunii "Te cunosc de undeva", difuzata de Antena 1.Si aici, Brenciu urmeaza sa fie tot jurat. Dar pentru ca cele