Skip to article

Denis Stefan si "bebelusa" Cristina si-au amanat nunta fara explicatii

Denis Stefan si "bebelusa" Cristina si-au amanat nunta fara explicatii Denis Stefan si sotia si-au amanat nunta
Denis Stefan si bebelusa Cristina si-au amanat nunta! Dupa o poveste de dragoste fulgeratoare, Denis Stefan si Cristina au decis sa se casatoreasca, cu atat mai mult cu cat urmeaza sa devina si parinti, in luna octombrie.

Dupa o relatie de 13 ani, Denis a divortat de prima sotie si a ales sa ramana cu bebelusa Cristina. Totul in relatia lor s-a petrecut cu repeziciune. Cei doi formeaza un cuplu doar de un an de zile, timp in care au aflat vestea ca vor deveni deja pariti, iar in luna iulie s-au cununat civil.

Denis Stefan s-a casatorit cu 'bebelusa'Cristina Zegan!

In weekend-ul trecut insa urma sa aiba loc si nunta, cununia religioasa si petrecerea, insa acest eveniment nu s-a mai petrecut, desi toate detaliile au fost puse la punct cu mult timp inainte.

Niciunul dintre invitati nu a primit explicatii si nu se stie de ce Denis si Cristina si-au amanat nunta. Este insa posibil ca cei doi sa se fi razgandit in ultimul moment si sa astepte venirea pe lume a copilului, pentru a face si nunta si botezul in aceeasi zi.

Alte articole despre
denis stefan amanat nunta

Articole recomandate

Denis Stefan si-a parasit sotia pentru bebelusa Cristina! Denis Stefan si-a parasit sotia pentru bebelusa Cristina!
Multi ani admiratoarele carismaticului actor de telenovele roman au fost nevoite sa se multumeasca doar cu privitul si oftatul atunci cand venea vorba de o eventuala idila cu acesta, deoarece era bine cunoscut faptul ca Denis este foarte indragostit de sotia sa, Iuliana.Insa de cateva luni bune
Denis Stefan revendicat de Iuliana! Femeia isi vrea sotul inapoi! Denis Stefan revendicat de Iuliana! Femeia isi vrea sotul inapoi!
Desi relatia dintre Denis Stefan si Cristina Zegan, bebelusa de la Cronica Carcotasilor dateaza inca din vara lui 2012, iar cei doi nu au absolut nicio problema in a se afisa impreuna peste tot, de abia acum se pare ca incepe sa ia atitudine Iuliana, sotia actorului.Denis si Cristina s-au mutat
Denis Stefan s-a casatorit cu 'bebelusa'Cristina Zegan! Denis Stefan s-a casatorit cu 'bebelusa'Cristina Zegan!
Actorul Denis Stefan, binecunoscut din telenovelele romanesti, s-a casatorit cu fosta 'bebelusa' de la Cronica Carcotasilor, Cristina Zegan.Dupa o relatie extraconjugala de aproape un an cu 'bebelusa', actorul a divortat de femeia cu care a fost casatorit 8 ani iar acum a luat-o in casatorie pe