Skip to article

Diana Dumitrescu si Ducu Ion s-au despartit pentru ca actrita nu a vrut copii

Diana Dumitrescu si Ducu Ion s-au despartit pentru ca actrita nu a vrut copii Diana Dumitrescu si Ducu Ion
Diana Dumitrescu si Ducu Ion au divortat de curand, in mare secret. Se pare ca cei doi au inceput sa se certe in clipa in care regizorul si-a manifestat dorinta de a deveni tata. Din pacate, sotia lui nu era pregatita pentru acest pas important, iar neintelegereile izvorate de aici au avut un cuvant greu de spus in soarta relatiei lor.

Discutiile dintre Ducu Ion si Diana Dumitrescu erau tot mai aprinse in ultima perioada. Totul a culminat cu o cearta la masa de Pasti in familie, cand Diana s-a ridicat si a plecat fara sa dea nimanui nicio explicatie. Potrivit apropiatilor, acela a fost momentul in care Ducu Ion si-a dat seama ca relatia cu sotia lui nu are niciun viitor, scrie ADPM.ro.

Se pare ca motivul discutiei aprinse de Paste ar fi fost vacanta. Actrita s-a infuriat teribil cand a aflat ca sotul ei isi facuse planuri de vacanta cu prietenii la Snagov, fara sa o consulte, in timp ce ea avea in gand o escapda in doi, in Romania, undeva departe de Bucuresti.

Conform unor surse citate de cancan.ro, actrita s-a suparat atunci si a refuzat sa il insoteasca, preferand sa isi petreaca vacanta de Paste singura acasa. Dupa sarbatori, un alt eveniment a zdruncinat relatia: Ducu nu s-a intors sa o impace, ci a plecat, impreuna cu prietenii lui, tocmai in isulele Galapagos.

Articole recomandate

Un nou divort in showbiz: Diana Dumitrescu si Ducu Ion se despart dupa 3 ani de casnicie! Un nou divort in showbiz: Diana Dumitrescu si Ducu Ion se despart dupa 3 ani de casnicie!
Tot mai multe cupluri autohtone decid sa puna capat casniciilor anul acesta. De data asta este vorba despre Diana Dumitrescu si Ducu Ion. Cei doi au decis sa divorteze dupa numai 3 ani de casnicie. Desi au depus actele de divort de cateva zile, Diana Dumitrescu si Ducu Ion au ramas foarte buni
Diana Dumitrescu si Ducu Ion divorteaza: de la nunta de basm si vacante exotice, la despartire ca-n telenovele Diana Dumitrescu si Ducu Ion divorteaza: de la nunta de basm si vacante exotice, la despartire ca-n telenovele
Diana Dumitrescu si Ducu Ion au avut parte de trei ani de casnicie superbi, atunci cand privesti detasat din afara. O nunta ca in povesti si o casnicie ca o luna de miere, condimentata cu vacante in cele mai exotice colturi de lume. Dar inca un cuplu demostreaza ca nu acestea sunt ingredientele
Diana Dumitrescu si Ducu Ion, primele declaratii despre divort! Diana Dumitrescu si Ducu Ion, primele declaratii despre divort!
Divortul despre care toata presa scria in aceasta dimineata a fost confirmat de Diana Dumitrescu si de Ducu Ion. Da, este adevarat, divortam! Am depus deja actele! a marturisit Diana pentru cancan in timp ce Ducu Ion confirma pentru click: Da, e adevarat ca divortam. Detalii nu o sa dam nimanui