Skip to article

Jamie Dornan, favorit pentru rolul Christian Grey

Jamie Dornan, favorit pentru rolul Christian Grey Jamie Dornan, favorit pentru rolul Christian Grey
Fostul modelul irlandez Jamie Dornan este favorit pentru rolul Christian Grey personajul principal din trilogia 'Fifty Shades of Grey' ce urmeaza sa fie ecranizata.

Desi a deveit cunoscut ca manechin, Jamie s-a lansat si in cinematografie. Recent a putut fi vazut in drama 'The Fall' unde a interpretat rolul unui criminal in serie, aparitia sa fiind extrem de apreciata de public.

Fostul manechin irlandez a devenit favorit pentru rolul lui Grey dupa ce actorul american Charlie Hunnam a respins oferta din cauza unor proiecte in care este implicat in aceasta perioada.

Filmul 'Fifty Shades of Grey' va avea premiera in luna august anul viitor. Pentru acest rol Dornan, are concurenta serioasa din partea unor actori precum Alexander Skarsgard, Theo James si Christian Cooke.

Jamie Dornan, in varsta de 31 de ani, a fost un model de succes pana cand s-a decis sa se indrepte spre actorie. Dornan a aparut in camapanii pentru nume celebre precum Calvin Klein, Dior, Aquacutum si Armani. De asemenea si-a castigat notorietatea si datorita relatiei pe care a avut-o cu actrita Keira Knightley.

Alte articole despre
Jamie Dornan Christian Grey

Articole recomandate

Charlie Hunnam il va interpreta pe Christian Grey in filmul 'Cincizeci de umbre ale lui Grey' Charlie Hunnam il va interpreta pe Christian Grey in filmul 'Cincizeci de umbre ale lui Grey'
Charlie Hunnam il va interpreta pe Christian Grey in filmul ce va fi realizat dupa celebra carte "Cincizeci de umbre ale lui Grey".Cei care au citit cartea sunt de parere ca actorul nu este deloc potrivit pentru rol si spun ca si-au imaginat sa arate altfel. S-au facut chiar numeroase petitii
Cum sa faci sex ca in celebra carte "Cele 50 de vicii ale domnului Grey" Cum sa faci sex ca in celebra carte "Cele 50 de vicii ale domnului Grey"
Daca vrei sa adaugi putina picanterie in viata ta amoroasa este suficient sa citesti celebra carte "Cele 50 de vicii ale domnului Grey" (Fifty Shades of Grey). Scoate la iveala personalitatea ta indrazneata si incearca aceste tehnici sexuale hot bazate pe cartea scriitoarei britanice E.L. James,