Skip to article

7 obiceiuri ale femeilor de succes

7 obiceiuri ale femeilor de succes
S-a stabilit de multa vreme ca femeile sunt la fel de calificate ca si barbatii pentru a face fata si celor mai grele cariere.

Dar exista unele femei, putine la numar, care par ca fac totul fara macar o urma de transpiratie.

Iata 7 obiceiuri ale femeilor de succes!

1. Organizarea

Numai o femeie organizata se poate descurca cu o cariera de succes si cu intretinerea unei familii in acelasi timp. Fa-ti o agenda sau cumpara-ti un PDA, pentru a-ti organiza timpul cu succes intre task-urile de la job si cele de acasa.

Fii realista in privinta programului si nu te obliga sa apari undeva decat daca e posibil. Daca nu vei aparea, vei parea iresponsabila.

2. Munceste pentru succes

Networking-ul este o cale fantastica pentru a cunoaste oameni profesionisti care ar putea beneficia de afacerea ta sau vice versa. Oamenii tind sa faca afaceri cu aceia pe care ii plac si in care au incredere. Fii intotdeauna un cautarea unui client potential sau a unei oportunitati profesionale.

3. Fii sincera cu tine

Fii originala, fii altfel, fii creativa, iar clientii nu vor intarzia sa te caute. Fii sincera cu tine in orice situatie, iar pasiunea ta va razbate in mod natural.

7 obiceiuri ale femeilor de succes
4. Ai grija cu banii

Nu-ti lasa banii pe mana oricui, fii un participant activ in cheltuirea lor, fie ca esti acasa sau la locul de munca. Chiar daca ai un contabil, tine si tu evidenta banilor.

5. Da de la tine

Primim ceea ce meritam, in orice aspect al vietii! Fii generoasa, fii un mentor pentru cei din jurul tau, doneaza pentru o cauza nobila care te pasioneaza. Astfel iti vei impresiona angajatii si colegii.

6. Nu uita si de sufletul tau

Cu totii avem nevoie macar de cateva momente pentru a ne detasa de lucrurile materiale care ne inconjoara. Nu uita sa fii blanda si cu tine, nu numai cu ceilalti. De exemplu, considera ca facutul unghiilor dupa program face parte din agenda de lucru pe ziua respectiva. Tu esti mai importanta decat oricine!

7. Echilibreaza

La finalul zilei, trebuie sa decizi care sunt lucrurile cele mai importante in viata ta. Cand pui aceste lucruri in fruntea listei de prioritati, toate celelalte se aranjeaza. Uneori e nevoie doar de putina perspectiva!

Articole recomandate

Munca de acasa in pandemie: avantaje si dezavantaje Munca de acasa in pandemie: avantaje si dezavantaje
Munca de acasa a devenit varianta cea mai buna in timpul pandemiei de coronavirus. Foarte multe companii au ales sa isi lase angajatii sa lucreze de la domiciliu pentru a evita raspandirea noului virus aparut din China. Lucrul de acasa are insa avantaje si dezavantaje. Multi angajatori au dezvaluit
INTERVIU Claudia Purde, fondatoarea Prichindel.ro, despre cum sa ai o afacere de succes in timpul pandemiei INTERVIU Claudia Purde, fondatoarea Prichindel.ro, despre cum sa ai o afacere de succes in timpul pandemiei
Pentru majoritatea dintre noi, pandemia de coronavirus a adus cu sine nenumarate temeri, de la cele legate de sanatatea proprie si a celor dragi la griji privind siguranta financiara si a continuitatii business-urilor. Cu aceste temeri s-a confruntat si Claudia Purde, fondatoarea magazinului online
Antreprenorii pot fi actionari unici in mai multe SRL Antreprenorii pot fi actionari unici in mai multe SRL
Antreprenorii pot fi actionari unici in mai multe societati cu raspundere limitata, potrivit unui act normativ privind modificarea Legii societatilor. Legea adoptata de Parlament in decembrie 2019 vizeaza anularea interdictiei de a fi actionar unic in mai multe societati cu raspundere limitata sau
Planuri antreprenoriale in fashion? Iata principalele variante! Planuri antreprenoriale in fashion? Iata principalele variante!
Tot mai multe persoane caută opțiuni prin care să poată avea independență financiară și în același timp să poată să stăpânească exclusiv modul în care își manageriază timpul, astfel încât
Elite Meetup: Energie si Smartlife 2020 Elite Meetup: Energie si Smartlife 2020
Elite Business Women (https://ebw.business), cel mai mare club de afaceri românesc dedicat femeilor antreprenor din România, cu prezentă internațională, invită femeile de afaceri să participe la o nouă întrunire, prima din acest an – Elite Meetup: