Skip to article

E timpul pentru un suflu nou in cariera?

E timpul pentru un suflu nou in cariera?
Rareori ai parte de jobul la care ai visat intotdeauna si la un moment dat ajungi sa te gandesti cu groaza la ziua de luni, cand va trebui sa te duci din nou la birou, pentru inca o saptamana infioratoare.

Nu asa ti-ai inchipuit cariera ta, insa te-ai obisnuit in timp sa faci toate aceste lucruri care nu iti mai fac placere de mult, in speranta ca...de fapt te amageai singura ca lucrurile poate or sa se schimbe si ca gandul la o noua saptamana de munca va fi unul placut.

Ei bine, nu s-a intamplat. Si poate este momentul sa te gandesti inca o data daca nu este cumva timpul sa iti cauti altceva, ceva care sa te motiveze cu adevarat.

Insa cum stii cu adevarat daca ti-a ajuns? Iata cateva indicii:

Zilele de duminica iti sunt umbrite de gandul la dimineata urmatoare?
Nu este deloc in regula, nici macar in cazul in care intr-adevar urmeaza o saptamana incarcata la birou.

Si este timpul sa faci diferenta intre ingrijorare pentru volumul mare de munca care te asteapta si lehamite, caci in ultimul caz reprezinta un indiciu clar ca lucrurile nu mai merg.

Seful tau vine in birou cu o alta "indicatie pretioasa" iar tie iti vine sa ii tipi in fata ca este un incompetent?
Este absolut normal sa te infurii din cand in cand pe seful tau si sa ti se para nedrept volumul de munca atribuit. Este la fel de normal si sa ai o antipatie totala fata de el ca persoana. Nu trebuie sa iti placa de toata lumea.

Insa in momentul in care ajungi la concluzia ca este un incompetent care se foloseste de pozitia in firma doar pentru a-si impune parerile, treburile devin serioase. Respectul pentru superiorul tau trebuie sa existe, deoarece numai atunci iti duci taskurile la indeplinire cu constinciozitate.

Nu mai simti sa te bucuri pentru reusitele de la munca?
Ai tras tare tu si intreaga echipa cateva saptamani bune sa terminati la timp proiectul cel nou? Totul s-a transformat intr-o reusita care ti-a adus numai laude?

Atunci de ce tu simti ca nu te poti bucura deloc? Poate pentru ca nu te-a motivat nimic in acest proiect si ai muncit doar pentru ca asa trebuia?

Stop. E timpul sa privesti mai serios problema. Nu poti continua asa, pentru ca in timp ori nu vei mai da randament ori vei deveni depresiva.

Articole recomandate

Recomandari pentru angajatori - Cinci modalitati prin care poti asigura o mai buna retentie a femeilor in compania ta Recomandari pentru angajatori - Cinci modalitati prin care poti asigura o mai buna retentie a femeilor in compania ta
În ultimii doi ani, un număr semnificativ de femei au fost puse în situaţia de a renunţa la jobul avut pentru a-și supraveghea copii în contextul adoptării pe scară largă a cursurilor online. Totodată, multe angajate au fost forțate
Promovare PPC: top 10 tendinte pentru anul 2022 Promovare PPC: top 10 tendinte pentru anul 2022
Indiferent daca activezi intr-o agentie, esti freelancer sau conduci un start-up, trebuie sa ramai la curent cu lumea PPC, care evolueaza rapid. Noile tendinte ale anului 2022 se creioneaza deja. E bine sa intelegi ca noile campanii publicitare au nevoie de un suflu modern, de reinventare, intr-un
Femei in functii de conducere. Sfaturi simple pentru a avea succes si a te impune in lumea dominata inca de barbati Femei in functii de conducere. Sfaturi simple pentru a avea succes si a te impune in lumea dominata inca de barbati
Egalitatea de gen reprezinta una dintre preocuparile constante in societatea actuala. La nivel international, au fost stabilite strategii pe termen mediu si lung pentru a elimina inechitatile privind accesul femeilor la educatie sau functii de conducere, dar si in ceea ce priveste egalitatea de
Videochat in Bucuresti? Iata oportunitatile, dar si ce se asteapta de la tine! Videochat in Bucuresti? Iata oportunitatile, dar si ce se asteapta de la tine!
O colaborare se dovedeste de succes atunci cand ambele parti sunt de buna credinta si fiecare partener face tot ce depinde de el pentru ca lucrurile sa mearga cat mai bine. Astfel, si reusita ca model de videochat in Bucuresti poate fi obtinuta in urma unei bune colaborari intre fiecare fata si
Romancele, tot mai dornice de dezvoltare personala. Ce metode aleg? Romancele, tot mai dornice de dezvoltare personala. Ce metode aleg?
In ultimii ani, romancele au devenit tot mai dornice de dezvoltare personala. Aceasta dorinta a venit si din nevoia de a jongla cat mai eficient cu sfera personala si cea profesionala, de a indeplini cu succes rolurile de femeie, mama, sotie, angajat sau antreprenor . Dezvoltarea personala este