Forta gandului - Mai multa bucurie in viata ta folosind legea omnipotentei II

Forta gandului - Mai multa bucurie in viata ta folosind legea omnipotentei II
  calendar_month        
Uneori iti este dat in viata sa intalnesti anumiti oameni, sa citesti anumite carti, sa vezi anumite filme.

De multe ori, oamenii sunt cei care pot avea un impact major asupra ta si de multe ori forta unui individ te poate face sa-ti revizuiesti modul de a gandi sau de a face lucrurile.

Ieri am adus in discutie prima cale prin care ne putem influenta destinul din forta gandului . Iata care este cea de-a doua:

A doua cale - Manifestarea legii omnipotentei in gandurile noastre

Spuneam mai inainte cum orice gand pe care-l avem ne poate influenta ceea ce facem si ceea ce avem. Este un simplu lant de cauzalitate. Mai mult insa, orice gand pe care-l avem este conectat la Univers. Noi trimitem permanent ganduri in univers.

Trimitem in univers bucurie, iubire, invidie, furie, incredere, mila, compasiune, daruire, contributie, etc. Gandurile pe care le avem rezoneaza de asemenea cu alte ganduri din univers, se cioncnesc, se intersecteaza sau rezoneaza. Asemenea undelor radio, gandurile noastre circula nestingherite prin univers.

Creierul nostru nu are doar capacitatea de a trimite ci si de a receptiona. Aici intervine cu adevarat forta gandului. Atunci cand trimitem un gand deschidem un canal de comunicare care va fi folosit de univers pentru a ne trimite ganduri.

Atunci cand trimitem bucurie, Universul va gasi o cale de a ne trimite bucurie prin acest filtru. Atunci cand trimitem ideea de a castiga bani Universul ne va trimite solutii, iar atunci cand ne gandim la saracie si probleme Universul ne va trimite saracie si probleme. Universul nu gandeste in locul tau, iti da posibilitatea sa primesti exact ceea ce ceri, ce-ti doresti sau ce gandesti.

Sunt oameni care spun ca cei care au bani sunt rai si trimit in univers invidie. Ce vor primi de la univers? Doar idei ca au dreptate si astfel banii se vor tine departe de ei. Iubind oamenii asa cum sunt, bucurandu-te daruind si ajuntand vei primi intotdeauna mai mult.

Uneori universul mai face un pas si aduce in preajma ta oamenii de care ai nevoie sau lucrurile de care ai nevoie exact la momentul potrivit. De multe ori oamenii aceia erau chiar acolo numai ca nu i-ai vazut.

- Cu alte cuvinte gandurile noastre nu ne influeanteaza doar pe noi? ii influenteaza si pe ceilalti? Sau, cum imi dau seama exact de ideile pe care le primesc inapoi, daca sunt bune sau nu? am intrebat eu.

- Aici nu avem de-a face cu logica, uneori ideile pe care le avem parca nu ai nicio legatura cu realitatea. Mesajele primite nu au intotdeauna claritatea necesara. De exemplu, daca te vei gandi la o afacere, cel mai probabil cateva mii de oameni vor primi simultan aceeasi idee. Doar doi - trei o vor pune in aplicare, restul se vor plange. Universul comunica cu o viteza uimitoare.

Atunci cand spui ca esti inspirat ai primit un gand. Gandurile pe care le primesti nu au o logica, uneori primesti gandul ca trebuie sa faci ceva diferit astazi, alteori primesti gandul ca trebuie sa incerci o idee de afacere, alteori ca trebuie sa suni cativa prienteni. A incerca sa deslusesti acest mecanism nu merita efortul decat dupa ce ai actionat.

Uneori abia dupa ce actionezi iti dai seama care a fost scopul sau sensul. Exact asa s-a intamplat cu afacerea mea. M-am trezit intr-o dimineata ca trebuie sa fac asta. Nu aveam nimic, nici bani, nici relatii, nici economii. Pe masura ce am dat ideii teren sa se dezvolte au aparut solutii si oportunitati una cate una.In acest malaxor puterea gandului si legea omnipotentei presupune ca tu sa-ti deschizi cat mai multe filtre catre univers. Deschide filtrul bucuriei, contributiei, abundentei si iubirii in primul rand. Avand aceste filtre deschise vei fi pregatit sa primesti oportunitati, bucurii si iubire. Fiecare clipa este o ocazie de a trimite un gand potrivit cu ceea ce-ti doresti. Vei vedea cum vei primi inapoi. Sa nu fii surpins pentru ca de obiecei poti primi mult mai mult decat te-ai astepta!

Ceea ce simti, gandesti si imaginezi conform primei cai se va traspune in viata ta. Armonizandu-ti gandirea iti armonizezi viata si relatiile cu cei din jur. Uneori este de ajuns sa trimitem un gand de bucurie sau iubire catre o persoana si lucrurile se rezolva ca prin magie. Iar, conform celei de-a doua cai tot ceea ce gandesti este trimis simultan si in univers si deschide filtre pentru ca tu sa primesti mai mult.

Un sceptic ar putea sa spuna ca este imposibil, pentru ca nu crede ca trimitand anumite ganduri poti primi aceleasi ganduri. Este foarte posbil ca in cazul acestui sceptic leagea omnipotentei sa aiba cea mai mare aplicabilitate. El nu crede si universul ce-i va trimite? Dovezi si solutii ca are dreptate! Este un paradox minunat care-ti poate aduce mai multa implinire si mai multa bucurie in viata ta.

Poate ai dovezi in viata ta ca lucrurile stau asa cum sunt descrise sau poate ai dovezi contrarii!

Felicitari, in ambele cazuri demonstrezi omnipotenta ta ca individ in acest maret Univers!
- Ioan, ce alte lucruri ai mai invatat in calatoriile tale?
- Marian, aplica legea omnipotentei timp de cel putin doua saptamani si foarte curand ne vom reintalni!
- Esti mai puternic decat pari si iti imaginezi!
">54348.jpgScris de Marian RUJOIU, Manager Trainer - Extreme Training

The way to excellence!
http://www.traininguri.ro
http://www.marian-rujoiu.ro

Recomandari

Newsletter Ele.ro

am invatat
  • person

    ""nu tot ce sclipeste e aur""

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right